1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kutluba’nın durumu daha iyi
Kutluba’nın durumu daha iyi

Kutluba’nın durumu daha iyi

Geçirdiği motor kazası sonucu ağır yaralanan 42 yaşındaki Aybars Kutluba, daha iyi olmakla birlikte ciddiyetini koruyor.

A+A-

YENİDÜZEN (Özel)

Girne’de 21 Mayıs tarihinde geçirdiği motor kazası sonrasında ağır yaralanan 42 yaşındaki Aybars Kutluba’nın “ilk güne nazaran daha iyi durumda olduğu fakat durumun halen daha ciddiyetini koruduğu” belirtildi.

YENİDÜZEN’e konuşan YDÜ Hastanesi Başhekimi Uzman Dr Sevim Erkmen, Aybars Kutluba'nın 23 Mayıs tarihinde uyandırılmasından bu yana şuuru açık şekilde olduğunu ve izlendiğini kaydetti.

Erkmen, Aybars Kutluba’nın akciğer enfeksiyonu ve ateşi olmasının yanında bacağında da kırık bulunduğunu ifade ederek, durumunun daha iyi olmakla birlikte, ciddiyetini koruduğunu belirtti.   

 

Kaza nasıl olmuştu?

Kaza, 21 Mayıs tarihinde saat 19.00 sıralarında Girne Ecevit Caddesi üzerinde Aybars Kutluba’nın MN 732 plakalı motosikleti ile Girne Çevre Yolu Çemberi’ne doğru seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetmişti.

Yolun solundaki bariyerlere çarptıktan sonra savrulan Kutluba, aynı istikamete seyreden Sergül Kumru yönetimindeki MB 459 plakalı araca çarpmıştı.

Kaza sonucu ağır yaralanan Kutluba’nın önce Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne yatırıldığı, ardından da Yakın Doğu Hastanesi’ne sevk edilmişti.

 

Bu haber toplam 2228 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler