1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kurultay’a kısa süre kala, UBP’de sular durulmuyor
Kurultay’a kısa süre kala, UBP’de sular durulmuyor

Kurultay’a kısa süre kala, UBP’de sular durulmuyor

Kurultay’da oy kullanabilecek üye sayısını ‘az’ yazdığı yönünde tartışma yaşandığını söyleyen UBP İskele İlçe Başkanı Usluer, ‘zan altında kalmamak’ için öfkeyle sözlü olarak istifa ettiğini, ardından da ilçe başkanlarından gelen ‘baskı’ sonucunda istifas

A+A-

YENİDÜZEN (ÖZEL)

Ulusal Birlik Partisi İskele İlçe Başkanı Ali Rıza Usluer, önceki gün İskele’de gerçekleşen toplantı sırasında ‘üye sayısı’ ile ilgili çıkan tartışmaların ardından önce ‘sözlü olarak’ istifa etti, ardından bu istifayı geri çekti.

31 Ekim’de gerçekleşecek UBP Kurultayı’nda oy kullanabilecek üye sayısını ‘az’ yazdığı yönünde önceki günkü toplantıda tartışma yaşandığını söyleyen UBP İskele İlçe Başkanı Usluer, ‘zan altında kalmamak’ için bir anlık öfkeyle sözlü olarak istifa ettiğini söyledi.

Usluer, ilçe başkanlarından gelen ‘baskı’ sonucunda sözlü istifasını geri aldığını kaydetti.

“O günkü toplantıda üye sayılarıyla ilgili tartışma yaşandı. Özellikle toplantıya katılan 2 kişi, ‘ilgilenmediniz, üye sayısını fazla yazmadınız’ şeklinde tartışma çıkardı” diyen Usluer, toplantıya katılanlara durumu izah etmeye çalıştığını belirtti.

Usluer, sözlü istifasının ardından Kadın Kolları Başkanı eşi Özge Usluer’in de ‘eşim yoksa, ben de yokum’ dediğini dile getirdi.

Usluer, şu anda görevinin başında olduğunu vurguladı.

 

Bu haber toplam 1904 defa okunmuştur