1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kurullara teşekkür edildi
Kurullara teşekkür edildi

Kurullara teşekkür edildi

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 5 yıldır birlikte görev yaptığı kurullarındaki üyelerine anı plaketi ile teşekkür etti

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Yönetim Kurulu, 5 yıldır birlikte görev yaptığı Tahkim, Ceza, Disiplin Kurulları ile Merkez Hakem Kurulu (MHK) üyelerine anı plaketi ile teşekkür etti.

Gecede konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, en kötü günlerinde birlikte devraldıkları Futbol Federasyonu'nun bugünlere gelmesinde yönetim kurulu ile birlikte tüm kurul üyelerinin de çok ciddi emek ve katkıları bulunduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yeni kurullar belirlenecek
Yeni tüzük gereği tüm kurul üyelerinin istifa etmiş sayılacağını, oluşacak olan yeni kurulların 04 Eylül Cuma'ya kadar belirleneceğini, 07 Eylül Pazartesi günü yapılacak Yönetim Kurulu toplantısında kurulların onaylanacağını belirten Sertoğlu, tüm kurullarda bir kısım değişikliklere gidileceğini ifade etti.

Gecede konuşan kurul başkanları da futbol federasyonu yönetiminin kendilerini bu şekilde onurlandırmasından duydukları mutluluğu dile getirerek kurul üyeleri adına başkan Sertoğlu'na teşekkür etti. Plaket takdimi ile devam eden gece ceza kurulu üyesi avukat Behçet Gürçağ'a sürpriz doğum günü pastası kesimi ile noktalandı.

Bu haber toplam 1414 defa okunmuştur