1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Kursiyerler sertifikalarını aldı
Kursiyerler sertifikalarını aldı

Kursiyerler sertifikalarını aldı

Kursiyerler sertifikalarını aldı

A+A-

 

 

Karabetça Spor Kulübü’nün düzenlemiş olduğu yaz dönemi yüzme kursları düzenlenen sertifika töreni ile tamamlandı. Geçtiğimiz hafta Gönyeli’de yer alan Karabetça Spor Kulübü Havuzu’nda  yer alan törene yaz boyunca kursa katılım gösteren küçük yüzücülerin aileleri yoğun ilgi gösterdi.

DÖRT STİLDE EĞİTİM VERİLDİ
Kurslarda yapılan eğitimlerde yaş gruplarına suya adaptasyon, kendi kendine güven sağlama, suda kendini koruma ve dört stilde yüzme kursu verildi. Kulüp başkanı Mert Karabetça yaptığı konuşmada yüzmenin hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden, hem de iyi bir kişilik gelişimi ve ruh sağlığı bakımından yararlı olduğunu belirtti. Karabetça, çocukların spor yoluyla çevresini tanıdığını, iletişim kurduğunu ve kendine güveninin arttığını dile getirirken, psikolojik açıdan da kendini kontrol etmeyi, bir konuda konsantre olabilmeyi, iradesini kullanabilmeyi öğrendiğini aktardı.

FAALİYETLER SİNEVİZYON İLE GÖSTERİLDİ
Kulüp başkanı Mert Karabetça, ailelere çocuklarına yüzmenin sadece yaz tatilinde yapılacak bir aktivite olarak değil, yaşam boyu sağlıklı kalabilmenin de yolu olduğunu dile getirdi. Konuşmanın ardından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. Törende ayrıca lisanslı sporculara ve eğitmenlere de katılım belgesi verilirken, yaz dönemindeki yüzme kurslarından derlenmiş görüntüler sinevizyon ile ailelere sunuldu.

Bu haber toplam 1289 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 283. Sayısı

Adres Kıbrıs 283. Sayısı