1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kürşat Başar’dan müzik ziyafeti
Kürşat Başar’dan müzik ziyafeti

Kürşat Başar’dan müzik ziyafeti

Kuzey Kıbrıs’taki konser serisinin sonuncusunda Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Kürşat Başar ve ekibi, konuklarına tam anlamıyla müzik ziyafeti verdi.

A+A-

Kuzey Kıbrıs’taki konser serisinin sonuncusunda Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Kürşat Başar ve ekibi, konuklarına tam anlamıyla müzik ziyafeti verdi. Yerli ve yabancı parçalarla misafirlerini ağırlayan Kürşat Başar, Kıbrıs’a özel bir ilgisi olduğunu belirterek henüz altı yaşındayken Kıbrıs’a geldiğini söyledi.

Merit Crystal Cove Hotel’e her gelişinde çocukluk günlerini anımsadığını belirten Kürşat Başar, ‘’Burada önemli anılarım var. Kıbrıs benim vatanım. Kendimi buradan biri sayıyorum ‘dedi.

Konserde izleyenlerin arasında ünlü söz yazarı Zeynep Talu da vardı. Talu, hayranlarının yoğun isteğine karşın rahatsızlığı nedeniyle şarkı söyleyemeyeceğini belirtti. Gece boyunca konukların isteklerini yerine getirmeye çalışan Kürşat Başar orkestrası ve solisti Jale, yoğun istek üzerine Şebnem Ferah’ın ‘Sil baştan’ isimli şarkısını seslendirdi.

18 yaşından beri müzik camiasının içinde olduğunu ve çok şanslı olduğunu söyleyen Kürşat Başar, ‘’Çok sayıda besteci ve sanatçıyla bir aradaydım’’ dedi. Bu isimlerden Kayahan, Ajda Pekkan ve Sezen Aksu’nun şarkılarına konserinde yer veren Kürşat Başar, ‘’Benden selam olsun’’ dedi.

Bu haber toplam 2480 defa okunmuştur