1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Kurs programlarının kayıtları devam ediyor
Kurs programlarının kayıtları devam ediyor

Kurs programlarının kayıtları devam ediyor

Arkın Sanat ve Tasarım Merkezi’nin sertifikalı kurs programlarının kayıtları devam ediyor

A+A-

Topluma açık kurslarının kayıtlarına başlayan Arkın Sanat ve Tasarım Merkezi, bireyler ve kurumlar olmak üzere toplum için bilgi ve deneyim hizmetleri sunmayı ve bu hizmetlerde çağımızın gerektirdiği şekilde toplumun ihtiyaç ve ve koşullarını bütünleştirmeyi hedefliyor. 

Konuyla ilgili Arkın Sanat ve Tasarım Merkezi’nden yapılan açıklamada Temel Sanat Eğitimi, Desen, Resim, Modelleme (Temel Heykel), Seramik, Dijital Fotoğrafçılık, Foto Manipülasyon, Grafik Tasarım, Temel Tasarım, Modern Sanat Akımları, Eğitim Felsefesi, Rengin Dili, 3B Organik Modelleme, Görsel Şiir, Özgün Baskı, Yayın Tasarımı, Yaratıcı Yazarlık, Temel Animasyon ve İngilizce olarak sunulan eğitim programlarına kayıtların 12 Ocak’a kadar devam ettiği duyuruldu.     

 Toplamda 3 ay 36 saat sürecek teorik ve pratik eğitim programları; haftada 1 gün, günde 3 saat olarak verileceği belirtildi. İngilizce derslerinin ise, haftanın 2 günü 2’şer saatlik programdan oluştuğu bildirildi.

İleri teknolojiye sahip atölyeler ve seçkin akademik kadro

Teorik ve pratik kurs programları hakkında konuşan ARCAD Direktörü Prof. Dr. Ümit İnatçı “Arkın Sanat ve Tasarım Merkezi ile toplumla buluşuyoruz. Bu merkezde uygulamaya ve teorik derslere yönelik sertifikalı kurslar vereceğiz. Kursiyerlerimiz, 3 ayın sonunda sadece sertifika almakla kalmayacak, aynı zamanda bu ortamda bulunurken tüm disiplinleri biraraya getirecek bir sosyal dayanışma, entelektüel bir ortamdan da yararlanacaklar. Bu ülkenin böyle bir merkeze ihtiyacı vardı. Arkın Sanat ve Tasarım Merkezi, sertifikaya yönelik eğitim programlarının yanında, sanat etkinlikleri, tasarım ürünleri ve iletişim tasarımı alanında üretim yapabilecek altyapıdaki atölyelere ve uzman eğitmen kadrosuna sahiptir” dedi.  

 Ayrıntılı Bilgi: Gizem Kaya – Marketing & PR  

Tel: 0392 444 51 52    Cep: 0533 865 03 22 – 0533 850 96 56

E-Posta: gizem.kaya@arucad.edu.tr    

Arkın Sanat ve Tasarım Merkezi hakkında

Arkın Sanat ve Tasarım Merkezi(ARCAD), sanat, tasarım ve iletişim alanında toplum hizmetine sunulan, sertifika kurslarına yönelik bir eğitim merkezidir. Gerek geleneksel uygulama alanlarında gerekse de dijital ortamda gerçekleşen üretim alanlarında güncelleme, yetkinlik ve deneyim pekiştirmeye yönelik programlarımız iki kategori kapsamında gerçekleşiyor: Açık Eğitim Programları ve Kurumsal Eğitim Programları.     

Bu haber toplam 1737 defa okunmuştur