“Kuralın belirlenmesini bekliyoruz”

“Kuralın belirlenmesini bekliyoruz”

Mormenekşe’nin yeni teknik direktörü Bülent Aytaç, yabancı oyuncu kuralının kararını beklediklerini söyledi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Mormenekşe teknik direktörü Bülent Aytaç, yeni sezonda uygulanacak olan yabancı oyuncu kuralının henüz belirlenmediğini, bu yüzden yabancı transferi konusunda adım atamadıklarını ifade etti.

 

Aytaç: “Yabancı transferi için federasyonun kararını bekliyoruz”

Mağusa ekibinin teknik patronu Bülent Aytaç, geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Baf Ülkü Yurdu takımını çalıştırdığı sırada Kıbrıslı Rum oyuncu Charalampos Loizou ile yeni sezon için de konuştuklarını aktararak, konuşmalarına rağmen şu anda elle tutulur somut bir şey olmadığını söyledi. Sadace Charalampos değil, başka yabancı oyuncularla da konuştuklarının altını çizen Aytaç, yabancı transferi konusunda ileriye adım atmak için federasyonun kararını beklediklerini ifade etti. Bülent Aytaç; “Takımlar yeni sezon çalışmalarına başlamak üzere ve federasyon yabancı konusunda henüz bir karar üretmedi. Dünyada böyle bir şey yok” ifadelerini kullandı. Bu konuda Kulüpler Birliği 3 yabancı oyuncu tavsiye kararını onaylamış ve federasyona iletilmişti.

 

“Hedefimiz yeniden Süper Lig”

Mormenekşe, teknik direktörlük görevine Bülent Aytaç’ın gelmesiyle yeni sezon hazırlıklarına aralıksız başladı. Salonda ölçümlerle başlayan çalışmalar, hız kesmeden haftanın 3 günü olmak üzere devam ediyor. Bülent Aytaç, hedeflerinin yeniden Süper Lig takımları arasında yer almak olduğunu dile getirerek, bu hedefe ulaşmak için çok çalışamaları gerektiğini ifade etti. Aytaç, sahadaki çalışmalarına ise 15 Temmuz’da başlayacaklarını ve o dönemden itibaren haftanın neredeyse her günü çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

“Transferde ihtiyaçlı olduğumuz bölgeler var, öncelik onlar olacak”

Kırmızı yeşilli ekibin teknik petronu Aytaç, yeni sezon çalışmaları kapsamında yerli oyuncu transferine de önem verdiklerini aktardı. Oyuncu transferinde ihtiyaçlı oldukları bölgelere transfer yapmak öncelikli hedefleri olduğunu belirten Aytaç, güçlü bir kadro kurmayı hedeflediklerinin altını çizdi. Bülen Aytaç, transfer konusunda öncelikli hedeflerinin kanat oyuncusu, kaleci ve hücuma yönelik orta saha oyuncusu transfer olduğunu yineleyerek, gerek yerli, gerekse yabancı transferlerle bu boşlukları dolduracaklarını ifade etti.

 

“Başarıyı gerçekten istemek gerek…”

Bülent Aytaç; “Buraya geldiğim ilk günden beri sıcak insanlarla karşılaştım. Mormenekşe, futbolu ve sporu çok seven bir köy. Başarılı olmak istiyorlar, bence başarılı olmayı da hak ediyorlar. Başarıyı yakalamak için gerçekten istemek gerektiğine inanıyorum, Mormenekşe’de buna inanıyor. Takımın başarılı olması için el birliğiyle çalışacağız” şeklinde konuştu.  

Bu haber toplam 2210 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.