1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kupayı “KOOP”ardı aldı
Kupayı “KOOP”ardı aldı

Kupayı “KOOP”ardı aldı

Basketbol Telsim Federasyon Kupası sahibini buldu.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Basketbol Telsim Federasyon Kupası sahibini buldu. Dün akşam Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibi Mağusa Gençlik Merkezi’ni (MAGEM) 83-69’luk skorla mağlup eden Koop Spor kupanun sahibi oldu.
Geçtiğimiz gün yarı finallerde rakiplerini mağlup eden Koop Spor ile MAGEM dünakşam Atatürk Spor Salonu’nda Telsim Federasyon Kupası finalinde karşı karşıya geldiler.
Karşılaşmanın ilk periyoduna hızlı başlayan Koop Spor oldu ve rakibi karşısında 30-15’lik bir üstünlük elde etti. İkinci periyotta MAGEM oyunda dengeyi sağlamasına rağmen aradaki puan farkını eritmekte zorlandı ve maçın devre arasına 46-33’lük skorla gidildi. Üçüncü periyot Koop’un 66-51’lik üstünlüğü ile devam ederken maç 83-69’luk skorla Koop Spor’un oldu.

Ödül töreni
Karşılaşma sonrasında düzenlenen ödül töreninde maçı yöneten hakemlere anı plaketi verildi. Finalist MAGEM’e madalyalarını ve anı plaketini Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sedat Kılıç tarafından verildi. Şampiyon olan Koop Spor’a madalyaları ve kupası Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar tarafından takdim edildi.

Sayı kralı Williams
Öte yandan Yenicami’nin yabancı basketbolcusu Craig Williams normal klasman maçlarında kaydettiği 326 sayı ile en çok sayı atan basketbolcu oldu. Williams’a final maçının devre arasında ödülü Başbakan Özkan Yorgancıoğlu tarafından takdim edildi.

Bu haber toplam 1418 defa okunmuştur
Etiketler :