“Kupayı İskele’ye getirmek istiyoruz”

“Kupayı İskele’ye getirmek istiyoruz”

Gençler Birliği forması giyen Emir Dolu kupayı İskele'ye getirmek istediklerini belirtti.

A+A-

Halit Dağ

İskele ekibinin savunmasının değişmez ismi olan 28 yaşındaki Emir ilk yarıda beklenmedik puan kayıpları yaşayarak zirveden uzaklaştıklarını belirterek “İkinci devre bunun aksine çok iyi bir hava yakalayarak kupa maçları dahil 11 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldık. Bu sonuçlarla özgüvenimizi tekrar geri kazandık. Ligde ikincilik, kupada da şampiyonluk hedefiyle ilerliyoruz” dedi. Tüm camia ve futbolcular olarak morallerinin üst seviyede olduğunu belirten Dolu, “Her maçımıza final gibi bakıyoruz ve kazanmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“Yarı finale yükselmek istiyoruz”

Kupada karşılaştıkları Baf Ülkü Yurdu maçı ile ilgili değerlendirme yapan Emir, “İlk maçta deplasmanda Baf ülkü yurdu'na karşı almış olduğumuz 2-1'lik avantajlı bir skor var. Alınan galibiyette skora ben de katlı koyduğum için mutluyum. Biz Gençler Birliği olarak bu skora aldanmadan yine aynı disiplin ve oyun anlayışı ile maça çıkıp kazanarak yarı finale yükselme düşüncesindeyiz” dedi.

Emir son olarak “İskele tarihinde olmayan lig ikinciliğini ve kupa şampiyonluğunu bu sene yaşamak için takım arkadaşlarım, teknik heyet, yönetim ve büyük İskele taraftarıyla birlikte elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 2160 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.