Kupaya odaklandılar

Kupaya odaklandılar

Basketbolda Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası YDÜ ile Soyer Spor arasında 6 Aralık’ta oynanacak

A+A-

Basketbolda Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası 6 Aralık Perşembe günü sahibini bulacak. Kupa mücadelesi Yakın Doğu Üniversitesi ile Soyer Spor arasında Atatürk Spor Salonu’nda saat 20.00’de oynanacak. Final öncesi YDÜ antrenörü Bilgin Güldoğuş ve Soyer Spor antrenörü Tahir Soyer görüşlerini KKTC Basketbol Federasyonu sosyal medya hesabından belirtti.

 

Güldoğuş: “Hedefimiz iyi oynayarak galip gelmek”

Yakın Doğu Üniversitesi antrenörü Bilgin Güldoğuş, “Öncelikle uzun bir aradan sonra Kadınlar Basketbolu’nda böylesine prestijli ve anlamlı bir organizasyonun gerçekleşmesi için katkı koyan herkese teşekkür ederiz” diyerek sözlerine başladı. Güldoğuş, “Ülkemizdeki kadın basketbolunun gelişmesi ve ilerlemesi için gerek antrenörler gerekse idareciler olarak çok büyük sorumluluklar üzerimize düşmekte ve bu bilinç doğrultusunda hareket etmeliyiz. YDÜ Kadın Basketbol takımı olarak Eylül ayından itibaren kondisyon ve teknik taktik antrenmanlarımız ile hem lige hem de Cumhurbaşkanlığı Kupası’na hazırlandık.

Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda rakibimiz Soyer Spor da basketbola önemli katkılar koyan bir kulübümüzdür. YDÜ olarak hedefimiz iyi oynayarak maçtan galip ayrılmaktır. 6 Aralık 2018 Perşembe akşamı tüm basketbolseverleri salona bekliyoruz. Tüm takımlara sakatlıksız ve Fair-play anlayışı içinde bir sezon olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Soyer: “Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz”

Soyer Spor antrenörü Tahir Soyer yaptığı açıklamaya “Kadınlar liginde heyecan Cumhurbaşkanlığı Kupası ile başlıyor. Bu anlamlı kupa ile 2018-2019 sezonuna iyi bir başlangıç yapıp kupayı kazanmak istiyoruz” dedi.

Soyer, “Finalde YDÜ ile karşılaşacağız, rakibimizin gücünü biliyoruz ve saygı gösteriyoruz. Soyer Spor olarak final maçına gelecek basketbol severlere güzel bir maç seyrettirmek adına sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Yeni sezonda tüm takımlara sakatlık olmadan, spora yakışır şekilde, centilmence mücadelelerle geçecek başarılı bir sezon olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1610 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.