1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kupa son şampiyonun
Kupa son şampiyonun

Kupa son şampiyonun

10’uncu Aykut Z. Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı

A+A-

Türk Bankası ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Z.  Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası Pazartesi akşamı oynanan üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla tamamlandı. Birincilik kupasının sahibi, geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da Limasol Türk Kooperatif Bankası oldu.

Küçük Kaymaklı Muhtar Yusuf Halı Sahası’nda yapılan turnuvanın final maçında Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Türkiye Garanti Bankası karşılaştı. Maça tutuk başlayan Limasol Türk Kooperatif Bankası, ilk golü kalesinde gördükten sonra toparlandı ve maça ağırlığını koyup sahadan 5-2 galip ayrılarak, şampiyonluğunu ilan etti.

İş Bankası penaltılarla üçüncü

Final maçından önce İktisat Bankası ile Türkiye İş Bankası üçüncülük için karşı karşıya geldi. Zevkli ve heyecanlı geçen maçın normal süresi 4-4 sona erdi. Penaltı atışlarında rakibine 12-11 üstünlük sağlayan İş Bankası, turnuvayı üçüncü tamamladı.

“10. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nın final mücadele-sinden sonra yapılan ödül töreninde dereceye giren takımlara ve müsabakaları yöneten ha-kemlere ödülleri verildi. Ödül töreninde konuşan Türk Bankası Genel Müdürü M. A. Yunus Rahmioğlu, bu yıl rekor sayıda katılımla çok güzel bir turnuva süreci geçirdiklerini belirterek, katılan takımlara teşekkür etti ve dereceye girenleri kutladı. 

Turnuva Birincisi Limasol Türk Kooperatif Bankası’na kupasını Aykut Zeki Müderrisoğlu’nun eşi Ayla Müderrisoğlu, Turnuva İkincisi Türkiye Garanti Bankası’na kupasını Türk Bankası Genel Müdürü Yunus Rahmioğlu, Turnuva Üçüncüsü Türkiye İş Bankası’na ise kupasını Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Ogün Genç Kaçmaz takdim etti.

Bu haber toplam 1270 defa okunmuştur