1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kupa maçında sahada
Kupa maçında sahada

Kupa maçında sahada

Yeniboğaziçi’nde teknik direktör Bülent Aytaç’ın başarılı sonuçlara rağmen istifa etmesinin etkileri sürüyor.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in ilk yarısında oynadığı futbol ve aldığı puanlarla dikkatleri üzerine çeken Yeniboğaziçi’nde teknik direktör Bülent Aytaç’ın başarılı sonuçlara rağmen istifa etmesinin etkileri sürüyor. Son olarak kazanılan Küçük Kaymaklı maçının ardından ardından istifa ettiği açıklayan Aytaç, kulüp başkanı Kemal Köseoğlu ile yaptığı görüşme sonrası haftasonu oynanacak Pepsi Kıbrsı Kupası 1’inci Tur karşılaşmasında da takımın başında yer alacak.

Kupa maçının ardından görüşülecek
Kupa maçının ardından Teknik Direktör Bülent Aytaç ile Yönetim Kurulu bir kez daha oturup durum değerlendirmesi yapacak. Alınacak karar doğrultusunda resmi olarak Aytaç’ın devam edip etmeyeceği netlik kazanacak. Süper Lig’in 5’inci haftasında Lefkoşa’da oynanan ve 1-1 tamamlanan Çetinkaya karşılaşmasında tribünlerden Bülent Aytaç’a yapılan hakaretler sonrası başarılı teknik adamın istifa etme kararı aldığı ve bu kararı sadece ailesi ile paylaştığı, futbolcuların kendisine verdiği destekle ilk devre sonuna kadar göreve devam ettiği biliniyor.

Kararı Çetinkaya maçı sonrası aldı
Konu ile ilgili olarak görüşünü aldığımız Bülent Aytaç, Çetinkaya maçında yaşananlardan sonra istifa etme kararı aldığını, futbolcuların kendisine verdiği destekle ilk yarı sonuna kadar göreve devam ettiğini söyledi. Aytaç, kulüp başkanı Kemal Köseoğlu ile görüştüğünü ve haftasonu oynanacak kupa maçında takımın başında sahaya çıkacağını belirtti. Kupa maçından sonra yönetim ile yeniden yapılacak görüşme sonrasında Aytaç’ın göreve devam edip etmeyeceği netlik kazanacak.

Aytaç: “Futbolcularla kurulan bağ başarıyı getirdi”
İlk devreyi de değerlendiren Bülent Aytaç, yakalanan başarıda futbolcularla kurulan bağın önemine vurgu yaptı. Antrenörlük hayatında ilk kez yaptığı işten zevk aldığını aktaran Aytaç, “Futbolcuların inancı ve kurduğumuz bağ başarıyı getirdi” dedi. Bülent Aytaç yönetimindeki Yeniboğaziçi ligin ilk devresinde oynadığı 13 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi almıştı.

Bu haber toplam 1780 defa okunmuştur