1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kumyalı’da korkutan kaza
Kumyalı’da korkutan kaza

Kumyalı’da korkutan kaza

Kazada can kaybı olmazken, araçlar tanınmaz hale geldi.

A+A-


Kumyalı’da gerçekleşen feci kaza ucuz atlatıldı. Dün akşam meydana gelen kazada can kaybı olmazken, araçlar tanınmaz hale geldi. Van araç ile salon bir aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen kazada, araçlarda bulunan sürücü ve yolcular ambulanslar ile Mağusa Devlet Hastanesine taşındı. 5 kişinin yaralandığı kaza, saat 17.00 sularında, Kumyalı’da bulunan süpermarketten çıkan HS 127 plakalı van araç ile Mağusa istikametinden gelen KD 796 plakalı salon aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada, Erenköy sakini Elmaziye Gündeş (20) yönetimindeki KD 796 plakalı salon aracın yolun soluna geçmesiyle, o sırada ters istikametten gelmekte olan Ahmet Aras yönetimindeki araç ile yüz yüze çarpıştı.

Evine dönecekti

Araçların kullanılamaz hale geldiği kazada KD 796 plakalı salon araçta sürücü olarak bulunan Elmaziye Gündeş, yolcu olarak bulunan sürücünün nişanlısı Ömer Yıldız (22) ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen Yılmaz Amin (16) vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. HS 127 plakalı araçta sürücü olarak bulunan Mehmet Aras’ın ciddi bir yara almadığı bilgisi edinilirken, araçta yolcu olarak bulunan 16 yaşındaki oğlu Oğuzcan Aras’ın yaralanarak hastaneye gönderildiği öğrenildi. HS 127 plakalı araçta bulunan Aras ailesinin Kumyalı sakini olduğu ve marketten 100 Metre ileride köye dönmek için yola çıktıkları bilgisi edinildi.

Bölge ambulansları seferber oldu

Meydana gelen kazada, 5 yaralı olması, Mehmetçik, Erenköy ve İskele Sağlık ocaklarından gelen ambulanslar ile Mağusa devlet hastanesine sevk edilebildi. Yoldan geçen vatandaşlar arabaların tanınamaz hale geldiği kazada can kaybı yaşanmamasını büyük şans olarak değerlendirirken, polisin olay ile ilgili soruşturması devam ediyor. (BYA)

Bu haber toplam 1630 defa okunmuştur