1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Kumar turizmi yerine butik hotel konsepti
Kumar turizmi yerine butik hotel konsepti

Kumar turizmi yerine butik hotel konsepti

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Alsancak’ta Old Milos Butik Hotel temalı bir iç mimari proje sergisi gerçekleştirdi.

A+A-

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Alsancak’ta Old Milos Butik Hotel temalı bir iç mimari proje sergisi gerçekleştirdi.

Sergide ilk sözü alan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri, Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser' e kendilerine bu fırsatı tanıdıkları için teşekkür ederken, projede emeği geçen tüm öğrencileri ve bölüm başkanlarını tebrik etti.

Nadiri, “projelerin hazırlanmasından çok hayata geçmeleri önemlidir” diye sözlerine devam ederken, “Sayın Başkan eminim bu konuda gereğini yapacaktır” dedi.

Nadiri, “önemli olan, ülkenin tarihi ve kültürel değerlerini koruyucu projelerin altına imza atmaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Sergide konuşan Alsancak Belediye Baskanı Fırat Ataser ise “Alsancak Belediyesi ve UKÜ ortaklığında yapılan bu projelendirme için Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi yetkilileri ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diyerek amacımız halkın ihtiyaç duyduğu ve görmek istediği projeleri kasabamıza kazandırmaktır dedi.

Ataser, devletin hazırladığı imar planıyla gerek kasabanın dokusunu gerekse kültürel ve tarihi yapısını koruma hedefindeyiz, Alsancağı bir turizm cenneti yapmak ve turistlerin odak noktası haline getirmek görevimiz ve isteğimizdir dedi.

Başkan Ataser, “yapacağımız bu çalışma inşallah bir başlangıç olur ve butik hotel konsepti bölgemizde yayılıp, beldemizde sadece kumar turizmi yapıldığı algısını değiştirir” dedi.

Konuşmaların ardından, serginin gezilmesi, projelerin tanıtılması ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.

 

Bu haber toplam 2464 defa okunmuştur