1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kulüpte 700 TL karşılında “fuhuş”!
Kulüpte 700 TL karşılında “fuhuş”!

Kulüpte 700 TL karşılında “fuhuş”!

Lapta’da bir gece kulübünde 2 konsomatrisi, 700’er TL karşılığında “fuhuşa teşvik ettiği” iddiasıyla  kulüp işletmecisi M.L. tutuklandı. Mahkemeye çıkarılarak teminata bağlanıp serbest bırakıldı

A+A-

Didem MENTEŞ

Lapta’da bir gece kulübünde 2 konsomatrisi, 700’er TL karşılığında fuhuşa teşvik ettiği iddiasıyla  kulüp işletmecisi M.L. tutuklandı. Girne’de mahkemeye çıkarılan zanlı M.L. davaları görüşülünceye kadar teminat şartlarıyla serbest bırakıldı.

Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, İddia Makamında Başsavcılık adına Savcı Emine Taşkın ve zanlının avukatı mahkemede hazır bulundu. Savcı Taşkın, meseleyle ilgili olarak Lapta Polis Karakolu’nda görevli polise memuru Cemal Arslan’ı mahkemeye tanık olarak dinletti. Arslan, mahkemede yeminli şahadet vererek, olayla ilgili olguları aktardı.

 

“700 TL’ye fuhuşa teşvik” suçlaması

Arslan, Lapta’da Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Monamour Night Club isimli gece kulübünde, kulüp işletmecisi M.L.’nin, kulüpte konsomatris olarak çalışan A.C.’yi, Korim Mohamed Mohame Ahmed ile, konsomatris N.K.’yi ise Mahmoud Ramadan Moha Taha’ya 700’er bin TL karşılığında seks amaçlı olarak vererek, fuhuşa teşvik ettiğini söyledi. Polis memuru Arslan, zanlı M.L.’nin 23 Ekim günü ‘fuhuşa teşvik’ suçlamasıyla ilgili olarak tutuklandığını belirterek, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını söyledi. Söz konusu suçun hafif bir suç olduğunu aktaran Cemal Arslan, zanlı M.L.’nin yargılanıncaya dek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

 

Zanlı teminatla serbest kaldı

Huzurunda yapılan beyanları değerlendiren Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlı M.L.’nin davaları görüşülünceye dek yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, tüm seyahat ve pasaport belgelerinin polise teslim etmesine direktif verdi. Yargıç, ayrıca, zanlı M.L.’nin 3 bin TL nakdi teminat yatırmasına, 50 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalamasına ve KKTC vatandaşı muteber bir kişinin 30 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması şartıyla serbest kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 4563 defa okunmuştur
Etiketler : ,