1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kulüpler Birliği’nde deprem
Kulüpler Birliği’nde deprem

Kulüpler Birliği’nde deprem

KKTC Futbol Kulüpler Birliği’nde 5 yönetim kurulu üyesi istifa etti, birliğin yönetimi düştü

A+A-

KKTC Futbol Kulüpler Birliği’nde beş yönetim kurulu üyesi istifa etti. Yedi kişiden oluşan yönetim kurulu böylelikle düştü.

Birliğin yönetiminde ye alan İlker Züğürt, Ersan Karataş, Evren Mannaş, Ömür Devecioğlu ve Redif Nurel üyeliklerinden istifa etme kararı aldılar. Yaşanan bu gelişme sonrasında yönetim kurulu düşmüş oldu.

İstifa kararı alan üyeler yaptıkları yazılı açıklamada yoğun iş temposundan ve birliğe katkı koyamayacaklarını düşündüklerinden dolayı istifa ettiklerini belirttiler.

Toplantı iptal

Bir süredir sorunlar yaşayan KKTC Futbol Kulüpler Birliği, 12 Ocak Cumartesi günü yapacağı toplantı ile tüm üyelerin görüşlerinin alması ve güven tazelemeyi planlamaktaydı. Birlik başkanı Hüseyin Yılmaz yaptığı açıklamada toplantının iptal olduğunu belirtti. İstifaların her kurumda olabilecek şeyler olduğunu belirten Yılmaz, saygı ile karşıladığını belirtti. Yılmaz ayıca Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndan futbol şurası yapılması yönünde bir taleplerinin olduğunu, futboldaki ara dönemde şuranın yapılarak kulüplerin statüleri, 21 yaş altı oyuncu zorunluluğunun kaldırılması ve yabancı oyuncuların durumu gibi konularda kararlar üretilmesi gerektiğini ifade etti.

 

Bu haber toplam 1815 defa okunmuştur
Etiketler :