1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kulüp kesinlikle kapanmayacak”
“Kulüp kesinlikle kapanmayacak”

“Kulüp kesinlikle kapanmayacak”

Yükselme Birinci Lig ekiplerinden Gaziveren Spor Kulübü’nün 10 Şubat Salı akşamı yaptığı Olağanüstü Genel Kurul’da yine başkan adayı çıkmadı ancak bu kez Divan Kurulu oluşturuldu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI   

Yükselme Birinci Lig ekiplerinden Gaziveren Spor Kulübü’nün 10 Şubat Salı akşamı yaptığı Olağanüstü Genel Kurul’da yine başkan adayı çıkmadı ancak bu kez Divan Kurulu oluşturuldu. Divan başkanlığına getirilen Yaşar Tevfikler’in yeni başkan seçilene kadar başkanlık görevini yürüteceği bildirildi.
Gaziveren Kulübü’yle ilgili geçtiğimiz Cumartesi günü YENİDÜZEN Gazetesi’nin okuyucusuyla paylaştığı özel haberi büyük yankı buldu. Kulübün eski başkanı Berkant Oytam son gelişmeleri YENİDÜZEN’e açıkladı. Berkant Oytam, Gaziveren Kulübü’nün artık kapanmasının söz konusu olmadığını, lige katılım için gerekli işlemlerin yürütüldüğünü ve lige katılacaklarını söyledi. Oytam, Olağanüstü Genel Kurul’un gelecek hafta yeniden yapılacağını ifade etti. Basının çok kritik anda devreye girdiğini, kulüple ilgili bazı insanların düşüncelerinin değiştiğini kaydeden Oytam, YENİDÜZEN Gazetesi’ne de teşekkürlerini sundu.

Bu haber toplam 1176 defa okunmuştur