1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kulübün sahipsiz olmadığını kanıtladık”
“Kulübün sahipsiz olmadığını kanıtladık”

“Kulübün sahipsiz olmadığını kanıtladık”

Yenicami’de geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da başkanlığa getirilen Enver Kahveciler, kulübün sahipsiz olmadığını Genel Kurul’da kanıtladıklarını, yapacakları projelerle kulübü daha ileriye taşıyacaklarını belirtti.

A+A-

Kahveciler yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

“Kulübümüzün  dün (geçtiğimiz gün) gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul sonrası  ilk Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdik.Öncelikle uzun süreden beri Yenicami’nin içinde bulunduğu konum bazı kişiler tarafından kulübümüzün sahipsiz kaldığı yönünde bir imaj çizilmeye çalışılmıştır. Yenicami ülkemizin en büyük ve köklü bir kulüplerinden biri olmakla beraber kulübümüzün sahipsiz olmadığını ben, yönetimdeki arkadaşlarım ve üyelerimiz dün gerçekleştirilen olağanüstü Genel Kurulda kanıtlamıştır.Yönetim kurulu arkadaşlarım ve ben teslim aldığımız bu onurlu görevi layığı ile yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 
Yapacağımız projelerle kulübümüzü olduğu yerden daha ileriye taşıyacağımızı da belirtmek isterim”

“Birinci hedef sürdürülebilir kulüp yapısı”
“İlerleyen tüm süreçlerde;  ortaya konan görüşlerde geçmişte olduğu gibi vizyonumuzla ve tecrübemizle katkı koyacağımızı belirtmek isterim” diyen Kahveciler açıklamalarına şöyle devam etti: “Birinci hedefimiz olan sürdürülebilir bir kulüp yapısı için önceliğimiz olacaktır. Belirlenecek yol haritasıyla sistemli ilerleyip başarıya ulaşacağımıza eminiz. Bu yolda  bizlere destek olmak isteyen camiamızın duayenlerine, üyelerine, sporseverlere ve iyi niyetle katkı koymak isteyen herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır”

“Takımımıza destek olacağız”
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Yönetim kurulumuzun etkin, üretken ve adaletli  duruşu; Pepsi Kıbrıs Kupası ve  2. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımıza destek olacaktır.
Teknik kadromuza ve futbolcularımıza güvenimiz tam olmakla beraber; Pepsi Kıbrıs Kupası ve  2. Şampiyonluk yolunda önlerine çıkacak tüm engelleri rahatlıkla aşacaklarından eminiz”

Bu haber toplam 1159 defa okunmuştur