1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kulaklar diğer maçlarda olacak
Kulaklar diğer maçlarda olacak

Kulaklar diğer maçlarda olacak

Cuma günü oynanacak olan Süper Lig’in son hafta maçlarında takımlar kendi sonuçlarından çok diğer maçlardan gelecek sonuçları bekleyecek

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in tamamlanmasına dört hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve geçtiğimiz hafta kupasını alan Yenicami’de yüzler gülerken, Cuma günü oynanacak olan Süper Lig’in son hafta maçlarında dört takım Play-out potasının dışında kalmak için mücadele edecek.

Süper Lig’de bugüne kadar oynanan maçlar sonunda Çetinkaya’nın Play-out oynaması belli kesinleşirken, Bostancı Bağcıl, Mağusa Türk Gücü (MTG), Serdarlı ve Gençler Birliği takımlarından bir tanesi Cuma günü oynanacak olan maçlar sonunda Play-out’un dışında kalacak.

Lig sıralamasında son haftaya girilirken, B.Bağcıl 34 puanla sekizinci sırada bulunurken, aynı puana sahip MTG’de dokuzuncu sırada yer alıyor. 32 puanlı iki takımdan Serdarlı onuncu sırada, Gençler Birliği de on birinci sırada bulunuyor. Cuma günü oynanacak olan maçlar sonunda ikili, üçlü ve hatta dörtlü averajların uygulanma ihtimali gibi bir durum ortaya çıkabilir.

Karayel “Çetinkaya’yı yenip Play-out dışında kalmak istiyoruz”

Ligde diğer üç takıma göre avantajlı durumda bulunan Bostancı Bağcıl’da Teknik Direktör iltaç Karayel, Cuma günü oynayacakları ligin son maçında rakipleri Çetinkaya’yı mağlup edip Play-out dışında kalma hedefinde olduklarını belirtti.

Karayel, Play-out dışında kalmasalar da elde edecekleri galibiyetle alınacak üç puanın çok önemli olduğuna vurgu yaptı ve “En azından Çetinkaya ile aramızdaki puan farkını 7’ye çıkaracağız” dedi.

Oraloğlu “Oynadığımız futbol bizi Play out’un dışında tutması gerekiyor”

Süper Ligin ilk yarısında kötü sonuçlar aldıklarını ancak ligin ikinci yarısında çok iyi oyun ortaya koyarak iyi sonuçlar aldıklarını belirten MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu “Cihangir’i mağlup edip diğer maçlardan gelecek olan sonuçları bekleyeceğiz” dedi.  

Oraloğlu, “Özellikle son haftalarda futbolcular çok iyi futbol oynuyorlar ve Play-out dışında kalmayı hak ettiler” şeklinde konuştu.

Oraloğlu “Play-out oynayacaksak Cihangir karşısında galip gelerek Play-out oynayacak olan diğer takımlardan daha iyi puana sahip olmak istiyoruz” dedi. 

Çimendağ “Umudumuzu kaybetmedik”

Geçtiğimiz hafta Bostancı Bağcıl karşısında galibiyeti kaçırdıklarını söyleyen Serdarlı Teknik Direktörü Halil Çimendağ, “Bağcıl karşısında alacağımız üç puan bizi Play-out’un dışında bırakacaktı” dedi. Çimendağ, takımının son haftalarda iyi futbol oynadığını, gol yollarında sıkıntı yaşamadıklarını ancak savunma anlayışı olarak sıkıntı yaşayıp kalelerinde kolay gol gördüklerini söyledi.

Çimendağ buna rağmen Lefke ile kendi evlerinde oynayacakları maçı kazanıp diğer maçların sonuçlarını bekleyeceklerini belirtti.
 
Ogan “Galip gelip diğer maçların sonucunu bekleyeceğiz”

Gençler Birliği teknik direktörü Ahmet Ogan, Süper Lig’de bugüne kadar oynadıkları maçlarda ellerine Play-out dışında kalmak için çok fırsatlar geçtiğini ancak takımının gol yollarında etkisiz olduğuna dikkat çekerek, bunu geçtiğimiz hafta oynanan K.Kaymaklı maçında da yaşadıklarını söyledi.

Ogan, MTG maçında yüzde yüz gollerinin verilmediğini, Kaymaklı karşısında üç toplarının direkten geri geldiğini söylerken, ligin flaş takımı olan Mormenekşe ile oynayacakları son maçlarının zor maç olacağını, ancak kazanmak için oyun alanı içinde çok çalışacaklarını belirtti. Ogan, “Mormenekşe maçını kazanıp diğer maçlardan gelecek sonuçlara göre durumu değerlendireceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1419 defa okunmuştur