1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Kulaçlar Yedidalga’da atıldı
Kulaçlar Yedidalga’da atıldı

Kulaçlar Yedidalga’da atıldı

Kulaçlar Yedidalga’da atıldı

A+A-

Bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Kaptan Mustafa Hüseyin Karabetça Anı Maratonu, geçtiğimiz hafta Cumartesi günü gerçekleştirildi. Karabetça Spor Kulübü ve Karabetça ailesinin Yedidalga’da yer alan King Fish Restaurant’ta düzenlediği maratona katılım yüksek oldu. 2 ve 1 kilometrelik iki parkurda yer alan maraton 10 farklı kategoride gerçekleştirildi. Kızlar ve erkekler katılımındaki maratonda küçükler, gençler, büyükler, masterler ve genel klasmanda kulaçlar atıldı.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Bu yıl ilk kez düzenlenen Mustafa Hüseyin Karabetça Anı Maratonu’nda duygu dolu anlar da yaşandı. Karabetça kardeşler özel bir parkurla babalarının adını yaşatmak  için hep birlikte yüzdü. Yarış boyunca yarışmacıların güvenliği adına takip Sahil Güvenlik botları ve Sağlık Bakanlığı ambulansı hazır bulundu.
Karabetça Spor Kulübü Başkanı Mert Karabetça babası Kaptan Mustafa Hüseyin Karabetça’nın 25. ölüm yıl dönümü dolayısıyla ailesi ile birlikte babalarının adını yaşatmak için bu maratonu düzenlediklerini söyledi. Ayrıca  Mert Karabetça’nın annesi Nursel Karabetça dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

DERECELER

1 kilometrelik parkurda yer alan küçük kızlar kategorisinde Özgül Çetin, küçük erkekler kategorisinde de Şükrü Şahkudeler birinci oldu. 2 kilometrelik parkurun genç kızlar kategorisinde Zeynep Todd’un birinci geldiği maratonda genç erkeklerde Gökhan Karabetça ilk sırada yarışı bitirdi. Büyük kadınlarda İpek Aksel, büyük erkeklerde Kaan Baygün birinci olurken, master erkek kategorisinde Mirza İlker, master kadınlar kategorisinde de Cansın Aşkın birinci olma başarısı gösterdi. Genel klasmanda kadınlar kategorisinde ise İpek Aksel birinci olarak yer aldı. Cansın Aşkın’ın ikinci olduğu genel klasmanda Zeynep Todd üçüncü oldu. Genel klasman erkekler birincisi ise Kaan Baygün oldu. Baygün’ün ardından Gökhan Karabetça ikinci olarak yer alırken, genel klasman üçüncüsü Tolga Todd olarak kayıtlarda yer aldı.

Bu haber toplam 2400 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 275. Sayısı

Adres Kıbrıs 275. Sayısı