1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. KÜÇÜK, UBP'LİLERE SESLENDİ
KÜÇÜK, UBPLİLERE SESLENDİ

KÜÇÜK, UBP'LİLERE SESLENDİ

UBP Genel Başkanı Başbakan İrsen Küçük, dün gerçekleştirilen UBP Olağan Kurultayı 2. tur oylamasının tamamlanmasının ardından mesaj yayınladı

A+A-

 

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı İrsen Küçük, UBP’li olmanın en önde gelen amacının halkına ve devletine hizmet olduğuna işaret ederek, “KKTC’ye hizmet yolunda bizden kaynaklanmayan, kaybedilmiş sürenin telafisi için hep birlikte çok ama çok çalışacağız” dedi.

Küçük, dün gerçekleştirilen kurultayda delegelerin verdiği destekle “KKTC’nin gelişimi yürüyüşünü” başarıyla tamamlayacaklarından hiç kuşkusu olmadığını belirterek, delegelere hitaben şunları söyledi:

“Demokratik yollarla UBP’de üstünlük sağlayamayanların beklentilerini yine boşa çıkardınız. Onlara bir kez daha ülkemiz siyasetinde parti içi demokrasinin örnek bir dersini verdiniz. Kurultayımız, kardeşliğimizin, dava arkadaşlığımızın, Anavatan’a ve KKTC’ye bağlılığımızın yeni bir nişanesi olmuştur. Hepinizi yürekten kutlarım.”

UBP Genel Başkanı Başbakan İrsen Küçük, dün gerçekleştirilen UBP Olağan Kurultayı 2. tur oylamasının tamamlanmasının ardından bugün UBP Basın Bürosu aracılığıyla delegelere ve Kıbrıs Türk halkına hitaben bir mesaj yayınladı.

Küçük, UBP’lilerin, ülke ve ülkenin geleceği için “Ulusal Birlik” diyerek el ele gönül gönüle girdiği kurultay salonundan, UBP’lilere yakışır şekilde birbirlerini kucaklayarak ve daha da güçlenerek çıktığını belirterek, dünkü tarihin, Kıbrıs Türkü’nün siyasal hareketine çok önemli bir not olarak düştüğünü kaydetti. UBP Genel Başkanı İrsen Küçük mesajında şunları dile getirdi:

“Beni yalnız bırakmadınız, güvendiniz, UBP’ye olan sevdanızla ‘istikrar’ diyerek, şahsımı yeniden Genel Başkanlığa taşırken, inancınızın, birliğinizin, bütünlüğünüzün simgesi ‘Güneşimizi’ daha da yüceltiniz. Bu ruhla ve anlayışla ‘KKTC’nin gelişimi yürüyüşünü’ de başarıyla tamamlayacağınızdan hiç kuşkum yoktur, kimsenin de olmaması gerekir.

Demokratik yollarla, UBP’ye üstünlük sağlayamayanların beklentilerini yine boşa çıkardınız. Onlara bir kez daha ülkemiz siyasetinde parti içi demokrasinin örnek bir dersini verdiniz. Kurultayımız, kardeşliğimizin, dava arkadaşlığımızın, Anavatan’a ve KKTC’ne bağlılığımızın yeni bir nişanesi olmuştur. Hepinizi yürekten kutlarım.

Birliğinizi koruyarak, inancımızı, güvenimizi, umudumuzu çoğaltarak düşüncelerimizi paylaşarak kararlarımızı daha güçlü, daha sağlıklı kılacağız. KKTC’ne hizmet yolunda bizden kaynaklanmayan, kaybedilmiş sürenin telafisi için hep birlikte çok ama çok çalışacağız.

UBP’li olmanın en önde amacı; halkına, devletine hizmettir. Şahsıma güveniniz, çağrıma gönülden katılımınız, ülkemize ve UBP’ye bitmeyen sevdanız için hepinize en içten teşekkürlerimi sunarım.”


 

 

 

 

Bu haber toplam 967 defa okunmuştur