1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Küçük Mia ameliyat edildi
Küçük Mia ameliyat edildi

Küçük Mia ameliyat edildi

Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde ilaçlı tedavi gören amcası D.Ö tarafından yaklaşık 12 metrelik mutfak balkonundan aşağıya atılan Mia Özarı dün Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde ameliyat oldu

A+A-

YENİDÜZEN (Özel)

Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde ilaçlı tedavi gören amcası D.Ö tarafından yaklaşık 12 metrelik mutfak balkonundan aşağıya atılan Mia Özarı dün Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde ameliyat oldu. Omuriliğinde meydana gelen kırık nedeniyle, solunum almasında problem yaşayan küçük Mia, operasyonla solunum rahatsızlığından kurtuldu.
YENİDÜZEN’e konuşan YDÜ Hastanesi Başhekimi Sevim Erkmen, Mia’nın omurilikteki kırılmadan dolayı solunum rahatsızlığı yaşadığını ve dünkü ameliyatla bu sorunun giderildiğini belirtti. Sevim Erkmen, Mia’ya omurilik ameliyatı da yapılacağını ancak “durumun umut verici olmadığını” ifade etti.

Olay nasıl yaşanmıştı?
Girne’de 10 Aralık günü Mehmet Öz Sokak’ta Sanacıl Apartman Numara 5’te kalan ve şu anda Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde ilaçlı tedavi görmekte olan D. Ö, yeğeni Mia Özarı’yı evin mutfak balkonundan yaklaşık 12 metre yükseklikten atmıştı. D.Ö geçtiğimiz hafta içerisinde Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak hakkında 7 gün tutukluluk alındı.

Bu haber toplam 1877 defa okunmuştur