1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Küçük Ali yardım bekliyor
Küçük Ali yardım bekliyor

Küçük Ali yardım bekliyor

2 yıl önce annesini beyin kanseri sebebiyle kaybeden Ali Şenbardak, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nde tedavi görüyor. Ali Şenbardak için sosyal medyada yardım kampanyası başlatıldı

A+A-

 

Güzelyurt Yayla’da sakin 12 yaşındaki Ali Şenbardak beyin sapı tümörü ile mücadele ediyor. 2 yıl önce annesini beyin kanseri sebebiyle kaybeden Ali Şenbardak, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nde tedavi görüyor.

TED Kuzey Kıbrıs Kolejini tam burslu kazanan Ali Şenbardak’ın çok başarılı ve zeki bir öğrenci ama tedavisi nedeniyle eğitiminin yarım kaldığı belirtildi.

Polis olan babasının tek maaşıyla tedavi olmaya çalışan Ali için sosyal medya üzerinden yardım kampanyası başlatıldı. Ali Şenbardak’ın tedavisine katkıda bulunmak isteyen kişilerin, babası Cengiz Topel Şenbardak’a ait Güzelyurt Kooperatif Merkez Bankası14300990019 numaralı hesaptan yardım yapabilir.

“İstanbul’da tedavi görüyor”

Ali Şenbardak ile ilgili sosyal medyadan yapılan paylaşım şöyle:

“Ali 12 yaşında… Güzelyurt Yayla’da oturuyor. TED Kuzey Kıbrıs Kolejini tam burslu kazandı. Çok başarılı ve çok zeki bir öğrenci ama şu an okuluna devam edemiyor.
Çünkü 2 yıl önce annesini beyin kanseri sebebiyle kaybeden Ali Şenbardak, şimdi de kendisi beyin sapı tümörü (kanseri) ile mücadele ediyor. KKTC’de başlayan tanı ve tedavisi süreci sonrası , çevresindeki yardımseverler tarafından konu Sağlık Bakanlığına götürüldü ve Bakan Filiz Besim’in konuya gösterdiği duyarlılıkla kurul kararıyla İstanbul Yeni yüzyıl Üniversitesine gönderilen Ali minicik bedenine ağır gelen bir tedavi görüyor. Ancak kendi ihtiyaçlarını gideremeyecek durumda olan Ali’nin yanında polis olan babası kalıp ona bakmak zorunda. İki çocuk babası olan polis memuru Cengiz Topel Şenbardak tek bir maaşla hem lisede okuyan kızının okul masraflarına hem de Ali’nin tedavi sürecindeki masraflara yetişemediği için kendisine hastanede yardımcı olacak bir bakıcı dahi tutamayacak durumda olduğu için gece gündüz, uykusuz ve yorgun bir şekilde çocuğuna kendisi bakmak zorunda kalmış.
Bu zorlu süreçte küçük Ali’nin hayallerine kavuşması için yardımcı olmak isteyenler babası Cengiz Topel Şenbardak’a ait Güzelyurt Kooperatif Merkez Bankası14300990019 hesaptan yardımda bulunabilirler”

 

 

Bu haber toplam 3931 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler