KTSYD’de Genel Kurul yapıldı

KTSYD’de Genel Kurul yapıldı

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi. Derneğin Göçmenköy’deki Merkezinde gerçekleştirilen genel kurula 37 üye katıldı.

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi. Derneğin Göçmenköy’deki Merkezinde gerçekleştirilen genel kurula 37 üye katıldı. Divan başkanlığını Songuç Kürşad, divan sekreterliklerini ise Serken Soyalan ve Necmi Usal’ın yaptığı Genel kurulda  faaliyet ve mali raporlar okunarak oybirliği ile aklandı. Genel kurulda yenilenen tüzük gereği  disiplin ve denetleme kurullarının yeniden seçimi yapıldı.

 

Kurulların seçimi yapıldı

Yapılan seçimde disiplin Kurulu üyeliklerine Songuç Kürşad ve Ogün Genç Kaçmaz asli üye seçilirken Fevzi Beyar ile Soydan Sakallı ise yedek üye olarak seçildi. Disiplin Kurulunun tüzük gereği avukat üyeliklerine ise Özlem Bendaşan Tuna, Taner Şekercioğlu ve Ümit Çiçekli atandı.

Denetleme kuruluna ise Abdullah Zaifoğlu, Alkan Baykent ve İbrahim Özsoy seçilirken yedek üyeliğe ise Atilla Topaloğlu getirildi.

 

Yönetim Kurulu’nda değişiklik

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Çelen Oben  yönetim Kurulu üyesi Eren Şişik’in önümüzdeki hafta vatani göreve gideceği için görevinden ayrılacağını belirterek Şişik’in yerine yedek üyelerden Hamit Sakallı’nın yönetim Kurulu üyesi olarak atandığını kaydetti. Oben yönetim kurulunun boşalan yedek üyeliğine ise Çağın Özılgaz’ın atandığını açıkladı.

KTSYD Olağan Genel Kurulu dilek ve temenniler ile tamamlandı.

Bu haber toplam 1565 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.