1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KTSYD üyeleri Antalya yolcusu
KTSYD üyeleri Antalya yolcusu

KTSYD üyeleri Antalya yolcusu

“Sporun Vizyonu Eğitim Semineri” için dernek üyeleri bugün Antalya’ya gidiyor.

A+A-

 

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) tarafından Antalya’da organize edilen “Sporun Vizyonu Eğitim Semineri” için dernek üyeleri bugün Antalya’ya gidiyor. Antalya’da ilk kez gerçekleştirilecek olan seminer Concorde De Luxe Resort Otel’de düzenleniyor.
Seminer yarın saat 09.30’da açılış töreni ile başlayacak. Seminerin ilk oturumunda “Spor Turizmi” konusu irdelenecek. Oturumda Münir Erer Korman (KKTC Antalya Temsilcisi), İlengiz Gülel (Corendon Spor Operasyon Direktörü), Kaan Kavaloğlu (Limak Otelleri Turizm Grubu Başkanı) ve Zeki Emir Demirci (Emir Hotels Yön. Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Turistik Otelciler Birliği Yön. Kur. Üyesi) konuşmacı olarak yer alacaklar.
Seminerin ikinci oturumunda “Yeteneği Yıldızlaştıranlar” konusu ele alınacak. Bu oturumda Teknik Direktör Güvenç Kurtar ve Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan konuşmacı olarak yer alacaklar. Üyeler aynı günün akşamı gerçekleştirilecek Gala Gecesi’nde bir araya gelecekler ve 11 Ocak Pazar günü adaya dönecekler.

Bu haber toplam 1159 defa okunmuştur