1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KTSYD Salı Sohbetleri başladı
KTSYD Salı Sohbetleri başladı

KTSYD Salı Sohbetleri başladı

Birincisi, Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu ve Hentbol Federasyonu Başkanı Ozan Beysan’ın katılımı ile gerçekleştirilen buluşmada başkanlar, dernek üyelerinin sorularını yanıtladı, sorunlarını dile get

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) organizesi ile 3 federasyon başkanının katılımıyla düzenlenen “Salı Sohbetleri”nin ilki dün, Dernek Lokali'ndeki Konferans Salonu’nda yapıldı.

Birincisi, Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu ve Hentbol Federasyonu Başkanı Ozan Beysan’ın katılımı ile gerçekleştirilen buluşmada başkanlar, dernek üyelerinin sorularını yanıtladı, sorunlarını dile getirdi.

Her üç federasyonun başkanı da  organizasyonların finansmanı konusunda yaşanan sıkıntılara işaret ederken en önemli sorunlardan birinin alt yapıları ile salonların yetersizliğinin olduğuna vurgu yaptı.

Basının ve devletin ilgisinin spora yetersiz oluşundan da yakınan Kaya, Nasıroğlu ve Beysan; ülkenin kanayan yarası durumundaki ‘okul sporları’nda geriye gidişe de parmak bastı.

Voleybol, Basketbol ve Hentbol federasyonu başkanları bu noktada devletin okullara yaptırım gücünü kulanmada yetersiz kalışını eleştirdi.

Öte yandan, KTSYD’nin “Salı Sohbetleri”ni düzenlemesinin önemine işaret eden her üç federasyon başkanı, başkan ve yönetimine de katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Bu haber toplam 1473 defa okunmuştur