1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. KTSO, fuarda yerli üretimi tanıtacak
KTSO, fuarda yerli üretimi tanıtacak

KTSO, fuarda yerli üretimi tanıtacak

KTSO “KKTC 39. Uluslar arası Fuarı”nda bu yıl da stant kurarak Kuzey Kıbrıs Ürünü Logosu’nu ve yerli üretime yönelik projelerini tanıtacak.

A+A-

 

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) “KKTC 39. Uluslar arası Fuarı”nda bu yıl da stant kurarak Kuzey Kıbrıs Ürünü Logosu’nu ve yerli üretime yönelik projelerini tanıtacak.

KTSO’dan yapılan yazılı açıklamada, standı ziyaret edenlere Kuzey Kıbrıs Ürünü Logosu alan ürünleri ve odanın yaptığı diğer proje ile çalışmaları anlatan broşürler dağıtılacağı ve fuarda 45 oda üyesi firmanın da stant açacağı belirtildi.

Sanayi Dairesi’nin 5-14 Haziran tarihleri arasında organize ettiği fuarda, birinci binada yer alacak KTSO standı fuar süresince ziyaretçilere açık olacak.

Oda Başkanı Ali Çıralı, ülke sanayisinin her geçen gün üretim ve kalite standardını yükselttiğini belirterek, “Standımızda yerli üretime yani kendimize güvenmenin ekonomik kalkınmayı da beraberinde getireceğini anlatıyoruz. Odamız üreticisiyle birlikte daha iyisini yapmak için projeler ve etkinlikler düzenliyor. Fuarda bu çalışmalarımızı halkımızla paylaşma fırsatı bulacağız” ifadesini kullandı.

Açıklamaya göre Fuarda yer alacak oda üyeleri şunlar:

“Akçın Temizlik ltd., Alp Enterprıses ltd., Aluden Aluminyum ve Ticaret şti. ltd., Aludenizalp Alüminyum, Analiz Systems (Özgü) ltd., Armar Electronıcs ltd., Artvizyon Ticaret şti. ltd., Asel Engıneerıng ltd., Ayşe Erçika Ticaret ltd., Bafra Gıda Ticaret şti. ltd., Bingöl Sanayi ve Ticaret ltd., Con Tradıng ltd., Cumalıgil İnşaat tic. şti. ltd., Cypri Cola Company ltd., Cyprocable ltd., Çeler Ahşap & Dekor ltd., Darem & İma Yapı Otomasyon ltd., Decomar Mermer Granit San. ltd., Emirtaş Mermer Sanayi şti. ltd., Ergün Oza Kahve ltd., Giro Yatırım ltd. (ICY Su), Gürdağ Madencilik şti. ltd., Hasan Onalt Sanayi ltd., Hebo Yapı Sanayi ve tic. şti. ltd., İzko Müteahhitlik ltd., K.Paralik Metal İşleri ltd., Leyla Sümeraka Zafer Küpeşte ltd., Mehmet Hüdaverdioğlu Ticaret, Nalça Elektirik Bobinaj ltd., Nethouse Bilgi İşlem Merkezi, Odam ltd., Old Jhon Tradıng ltd. (Girne Con), Pekur ltd., Plastube ltd., Plastwin Sanayi ltd., Print House ltd., Reşat Günhan İşletmeleri ltd., Sülem Sistem Elektrik ltd., Süt ve Sıvı Yağ Ürünleri Üretim ve Paz. Koop. ltd. (Koop Süt), Şevket Hançerli Ticaret ltd., Tesme Ticaret ltd., Uçar Metal Sanayi Tic. ltd., Uğurel Mozaik Fabrikası ltd., Waterland Turizm Tradıng ltd., Yusuf Paralik co. ltd.”

(tak)

Bu haber toplam 2955 defa okunmuştur