1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KTFF’den tüzük açıklaması
KTFF’den tüzük açıklaması

KTFF’den tüzük açıklaması

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) KTFF Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ile onaylanan “KTFF Çalışma, Usul ve Esasları Tüzüğü” ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

A+A-

Yapılan açıklamada spor kamuoyunun “tüzükte değişiklikler yapıldı” havası yarattığını ancak söz konusu tüzüğün içerisinde hiçbir değişiklik yapılmamakla birlikte Merkezi Mevzuat Dairesi’nin isteği doğrultusunda “yazı formatı ve şekli”nin yasalara uygun hale getirildiği belirtildi.

KTFF’nin Başkan Hasan Sertoğlu imzasıyla yayınlanan basın bildirisinde şu ifadelere yer verildi:
“8 Mayıs 2015 tarihinde KTFF Olağanüstü Genel Kurul Toplantısıyla onaylanan KTFF Çalışma, Usul ve Esasları Tüzüğü, 19 Ağustos 2015 tarihinde KKTC Bakanlar Kurulu kararıyla onaylanmış olup, 20 Ağustos 2015 tarihinde KKTC Resmi Gazetesi'nde de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.
Yazılı basınımızda tüzüğümüzle ilgili çıkan haberlere baktığımızda, sanki tüzükte değişiklikler yapılmış havası yaratılmıştır. Bilinmesini isteriz ki; yürürlüğe giren tüzük, KTFF Genel Kurulu'nda onayladığımız tüzüktür. Sadece, Merkezi Mevzuat Dairesi'nin isteği doğrultusunda "yazı formatı ve şekli" yasalara uygun hale getirilmiştir. Tüzüğün içeriğinde hiç bir şekilde, herhangi bir değişiklik yapılmamıştır.
8 Mayıs 2015 tarihinde KTFF Genel Kurulu tarafından onaylanan ve Bakanlar Kurulu tarafından kabul edilen yeni tüzüğümüz,  24 Ağustos 2015 tarihi Pazartesi gününden itibaren Resmi Internet Sitemiz olan www.ktff.org adresinden yayınlanacaktır.   
Spor kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bu haber toplam 1808 defa okunmuştur