1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KTFF ile KOLAN’dan sağlık imzası
 KTFF ile KOLAN’dan sağlık imzası

KTFF ile KOLAN’dan sağlık imzası

KTFF geçen 2 sezonda olduğu gibi sağlık sponsorluğunu KOLAN British Hospital ile imzaladı. Futbolcular yarından itibaren sağlık kontrolünden geçecek

A+A-

 

Hüseyin KIRAL

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da KOLAN British Hospital ile sağlık sponsorluğu anlaşması yaptı. Dün akşam saatlerinde Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, KOLAN British Hostital Başhekimi Dr. Harun Gülmez, Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği Başkanı Hüseyin Sadıklar ve Kıbrıs Türk Futbol Kulüpleri Birliği temsilcisi Buran Atakan da katıldı.

Gülmez: “Spor yapmak için önce sağlıklı olmak zorundayız”
Futbolcuların yarından itibaren sağlık kontrollerinden geçeceği öğrenildi. İmza töreninde konuşan KOLAN British Hospital Başhekimi Dr. Harun Gülmez geçtiğimiz yıllarda 2 bin 500 – 3 bin 200 arasında futbolcu taradıklarını ve bu yıl bu sayının 3 bin 500’ü bulacağını kaydetti. Gülmez, 2013-2014 sezonunda üç, 2014-2015 sezonunda ise 4 sporcunun sağlık taramalarına takıldığını ifade ederek bu futbolculardan spor yapmamalarının istendiğini ifade etti. Gülmez ayrıca spor yapmak için öncelikle sağlıklı olmak zorunda gerektiğini belirtti.

Sadıklar: “Sağlık her şeyden önce gelir”
Törende konuşan Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği Başkanı Hüseyin Sadıklar, kendilerinin de futbolcu olarak sağlık konusuna çok önem verdiklerini ve sağlığın her şeyden önce geldiğini belirtti. Geçmiş yıllarda yapılan kontrollerin çok önemli olduğunu ve bunun faydalarını gördüklerini aktaran Sadıklar, bu yıl da içlerinin rahat olduğunu ve hep birlikte futbolcular olarak sağlıklı olunduğunu bilerek spor yapacaklarını aktardı.

Bu haber toplam 1099 defa okunmuştur