1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. KTEMB'in yeni Başkanı Nasiboğlu
KTEMBin yeni Başkanı Nasiboğlu

KTEMB'in yeni Başkanı Nasiboğlu

KTEMB'in birinci Olağanüstü Genel Kurulu’nda Birlik Başkanlığına Mehmet Nasiboğlu getirildi.

A+A-

 

Kıbrıs Türk Elektrik Müteahhitleri Birliği’nin (KTEMB) birinci Olağanüstü Genel Kurulu’nda Birlik Başkanlığına Mehmet Nasiboğlu getirildi.

KTEMB’den verilen bilgiye göre Elektrik Mühendisleri Odası konferans salonunda yer alan toplantıda, Genel Kurula katılma hakkı elde eden 110 Birlik üyesinin 101’i hazır bulundu.

Yıltan Palmer’in Divan Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda Birlik Başkanı Aziz Limasollu bir konuşma yaptı, faaliyet raporu ve mali raporun aklanmasının ardından Birlik organlarının seçimi yapıldı.

Aziz Limasollu, Hüseyin Hallaçoğlu ve Mehmet Nasiboğlu’nun başkan adayı olduğu Genel Kurul’da Başkanlığı Mehmet Nasiboğlu kazandı.

Genel Kurul’da Bora Karaçam, Hasan Bademli, Mevlit Zorba, Hakan Pehlivan, Recep Sanıvar ve Ahmet Çatankaya Yönetim Kurulu üyeliğine; Ertan Arnal ve Fadıl Korkut yedek üyeliğe seçildi. Denetleme Kurulu’na oybirliğiyle Daniş Aşıcı ve Hasan Kunter, Onur Kurulu’na da Bülent Avcan, Ersoy Olkanlı, Yurdaer Garip, Hasan Özçınar ve Hüseyin Esenboğa getirildi.

(tak)

Bu haber toplam 1890 defa okunmuştur