1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kriket buluşturacak
 Kriket buluşturacak

Kriket buluşturacak

KKTC Kriket Derneği ile Kıbrıs Kriket Derneği 24 Mayıs’ta Girne 20 Temmuz Stadı’nda maç yapmak için anlaşmaya vardı

A+A-

 

KKTC Kriket Derneği ile Kıbrıs Kriket Birliği yaptıkları görüşme ile 24 Mayıs Pazar günü Girne 20 Temmuz Stadı’nda bir dostluk karşılaşması oynamak için anlaşmaya vardı. Ülkemizde ikamet eden yabancı uyruklu insanların oluşturduğu KKTC Kriket Derneği, geçtiğimiz ay sonunda Avrupa Kriket Konseyi (ICC) üyesi olan Kıbrıs Kriket Derneği ile Limasol’da bir araya geldi. www.cyprusscene.com internet sayfasının haberine KKTC Kriket Derneği İletişim Menajeri Ian Fell, iki tarafın tarihte ilk kez bir spor karşılaşması yapacağını, iki tarafın sporun insanları birleştirdiğini ve siyasetin sporun içinde olmadığı görüşünü savunduğunu belirtti.
Haberde Kıbrıs Kriket Derneği sekreteri Richard Boxall’ın ada genelinde kriket sporu ile uğraşanların bir araya gelmesini sağlayacağı belirtildi.

Spor Dairesi’nden izin istendi
Konu ile ilgili olarak görüşünü aldığımız Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, böyle bir derneğin faaliyet gösterdiğini belirtti. Cahitoğlu yapılacak olan maç ile ilgili olarak bir süre kendilerinden onay istendiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1502 defa okunmuştur