1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. ‘Kral’ gibi fiyatlar
‘Kral’ gibi fiyatlar

‘Kral’ gibi fiyatlar

FAB LTD, Gelly marka otomobiller Panda ve LC Cross için yaptığı kampanyalar ile 5 yıl garantili satış sunuyor

A+A-

Levent ÖZDAĞ

Ülkemizde “elektronik eşya”, “beyaz eşya”, “otomotiv” sektörlerinde hizmet veren ve Fransız devi Peugeot araçları ithal eden FAB LTD, Gelly marka otomobiller Panda ve LC Cross yaptığı kampanyalar ile 5 yıl garantili satış sunuyor. “Kral gibi fiyatlar” sloganı ile yapılan özel kampanyalar sayesinde Gelly Panda 8 bin STG, Gelly LC Cross 8 bin 900 STG satış fiyatıyla sunuluyor. Gelly ayrıca güvenliği ve sağlamlığı ile bilinen Volvo arabalarının sahibidir.
FAB LTD Planlama ve Pazarlama Müdürü Aytunç Bahşi YENİDÜZEN yaptığı açıklamada özel kampanyalar ile ikinci el araçlarla aynı fiyatta “0” kilometre araç sahibi olunabileceğini kaydetti.

5 yıl garantili
“Şuanda Gelly Panda ve Gelly LC Cross otomobillerinde çok özel bir kampanya hazırladık. Kampanyanın en özel avantajı piyasada bulunan 3 ve 5 yaşında satışta olan ikinci el araçların fiyatından daha özel bir fiyat ile garantisi olmayan daha önce kazalı araçlardan daha uygun fiyata satış yapıyoruz. Panda modelimiz için 8 bin STG, LC Cross için 8 bin 900 STG 5 yıl garantili fiyat belirledik.”

Yıllık ücretler uygun
“Toyota motor ve şanzıman sahip araçlardır. Gelly Panda yakıt tasarrufu çok düşük olan bir araçtır. 4.2 litre gibi 100 km yakıt bununla beraber yıllık 207 TL seyrüsefer ve aynı zamanda yıllık servis bedelimiz 140-160 TL’dir. Gelly Panda 6 hava yastığı, ABS güvenlik paketi, C-NCAP çarpışma güvenlik testlerinden 5 yıldız alan bir araçtır. LC Cross modelimiz de ayni şekilde 6 hava yastığı, ABS olan ve güvenlik bir araçtır.”

Son teknoloji iç düzen
“Bununla beraber dış görünüm paketinde 14 inç lastikler, çelik jant ve sis farları mevcuttur. Aynı zamanda arka kısımda iki araçta da park sensörü yer alır. Tüm camlar ve aynalar elektrikli, müzik sistemi MP3 çalar ve USB girişlidir. Direksiyonu ayarlama her iki araçta mevcuttur. LC Cross modeli küçük cip tarzı daha çok “Şehrin ası çocuğu” lakaplı ama ayni zamanda yıllık ücretleri çok düşük olan bir araçtır.”

Bu haber toplam 1725 defa okunmuştur