1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Köstence Master Turnuvası tamamlandı
Köstence Master Turnuvası tamamlandı

Köstence Master Turnuvası tamamlandı

MSD Master futbol takımının da yer aldığı Köstence Master Dostluk Futbol Turnuvası tamamlandı

A+A-

Kaya Emiroğlu

Mağusa Spor Derneği (MSD) Master futbol takımının da yer aldığı Köstence Master Dostluk Futbol Turnuvası tamamlandı. Turnuva sonunda Köstence Master takımı şampiyon olurken, Mağusa SD Masterleri turnuvayı dördüncü tamamladı. Mağusa SD Masterleri ilk maçında Köstence Masterleri’yle karşılaştı. Abdi’nin golüyle öne geçmesine karşın takım maçı 2-1 kaybetti. İkinci maçında ise Moldovya Masterleri karşısında 4-0 yenik duruma düşen Mağusa SD masterleri, Zafer ve Abdi’nin golleriyle farkı ikiye indirmesine karşın maçı kaybetti. Mağusa SD Masterleri üçüncülük maçında ise Ege Masterleri’yle karşılaştı. 1-0 yenik duruma düşen takım Mehmet Maraba’nın penaltı golüyle eşitliği sağlamasına karşın son dakikalarda kalesine gördüğü gole engel olamadı ve maçı 2-1 kaybederek turnuvayı son sırada tamamladı.

Ödül töreni
Final maçında ise Köstence Masterleri Moldovya Masterleri’ni 3-2 yenerek şampiyon oldu. Final maçı sonrası ödül töreni yapıldı. Köstence Masterleri adına bir yönetici katılan takımlara teşekkür etti. Katılan tüm takımlara kupa ve plaket verildi. Ödül töreninde organizasyondan sorumlu isimlerden olan Menejer Niyazi Yurtsever de hazır bulundu.

MSD’den Köstence Belediye Başkanı’na plaket
Ödül töreninin sonunda Mağusa Spor Derneği Başkanı Osman Nalbantoğlu, turnuvayı organize eden Köstence Belediye Başkanı’na verilmek üzere bir teşekkür plaketini Köstence Belediyesi Başkan Yardımcısı Gabriel Stan’a takdim etti. Nalbantoğlu, takdim sırasında davet için teşekkür etti ve başta Köstence Belediyesi olmak üzere takımları KKTC’ye davet etti.

Bu haber toplam 1181 defa okunmuştur