1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Korkutan kaza!
Korkutan kaza!

Korkutan kaza!

Okmar Market karşısından yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Mo’tasem Abdul Kareem Mohammad Aladous , üçüncü şerit üzerinden ışıklara doğru gelmekte olan Ferit Çoban yönetimindeki MK 103 plakalı aracın çarpması sonucu yaralandı

A+A-

Lefkoşa- Hamitköy ışıklarında bu sabah 8:30’da meydana gelen kazada Arap uyruklu Mo’tasem isimli şahıs yaralandı. Okmar Market karşısından yolu karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı esnada, üçüncü şerit üzerinden ışıklara doğru gelmekte olan Ferit Çoban yönetimindeki MK 103 plakalı aracın çarpması sonucu Mo’tasem yere savruldu.

k1-005.jpg

Yaya ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaparken, trafik ışıklarındaki yoğunluk nedeniyle ambulans olay yerine ulaşmakta zorluk yaşadı. MK 103 plakalı aracın camına başı çarpan, Mo’tasem vatandaşların da yardımıyla Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çevrede ikamet eden yurttaşlar söz konusu yolda daha önce 2 kez ölümlü kaza meydana geldiğini ve hiçbir önlem alınmadığından yakınırken, yayaların karşında karşıya geçişi için düğmeli trafik ışığı konulmasını istedi.

k2-004.jpg

Bu arada Mo’tasem Abdul Kareem Mohammad Aladous adlı kişinin, oğlu Kuzey Kıbrıs’ta öğrenci olarak bulunduğu ve oğlunu ziyarete geldiği öğrenildi.  

FOTOĞRAFLAR: Didem MENTEŞ

Bu haber toplam 3459 defa okunmuştur
Etiketler : ,