1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KOP hizmet vermiyor
KOP hizmet vermiyor

KOP hizmet vermiyor

KOP şike ve rüşvet iddiaları ile ilgili olarak polis tarafından bilgisayarlarına el konulmasının ardından Pazartesi gününden bu yana normal işleyişini sürdüremiyor.

A+A-

 

Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) şike ve rüşvet iddiaları ile ilgili olarak polis tarafından bilgisayarlarına el konulmasının ardından Pazartesi gününden bu yana normal işleyişini sürdüremiyor. KOP tarafından yapılan açıklamada hafta başında polis tarafından soruşturma çerçevesinde finans, milli takımlar, antrenörler ve transferlerin de kayıtlı bulunduğu bilgisayarların alınması sonrası normal işleyişin sürdürülemediği açıklandı.
Bilgisayarların henüz geri iade edilmediği ve bunun 3 – 5 Ocak tarihleri arasında oynanacak ligleri olumsuz etkileyebileceği belirtiliyor.

Şike iddialarında ilk tutuklama

FIFA kokartlı Kıbrıslı Rum hakem Marios Panayis’in futboldaki şike iddialarıyla ilgili olarak polise verdiği ifadelerin akabinde, geçtiğimiz gün ilk tutuklamanın gerçekleştiği haber verildi.

Alithia gazetesi, yine elindeki bilgilere dayanarak, “Aris Limasol” futbol takımının eski başkanı Kiriakos Hacıkiriakos’un geçtiğimiz günlerde polise, Panayis’in suçlamalarını destekleyici nitelikte bir ifade verdiğini aktardı. “Aris Limasol” takımının şimdiki başkanının ise, 21 Aralık’ta Hacıkiriakos’u polise verdiği ifadenin “bazı sonuçlar doğuracağı” konusunda tehdit ettiğini, geçtiğimiz gece geç saatlerde ise Polisin 40 yaşındaki bu şahıs için arama emri çıkardığını yazan gazete, “Aris Limasol’un” eski başkanı Hacıkiriakos’un, polise aleyhindeki tehditlerle ilgili suçlamada bulunduğunu belirtti. Gazete suçlamaları inceleyen polisin ise, takımın şimdiki başkanını tutukladığını ifade etti. Gazete, Adalet Bakanı İoanas Nikolau’nun, futboldaki yolsuzlukla ilgili suçlamaların tam anlamıyla araştırılacağını söylediğini ekledi.

Bu haber toplam 1240 defa okunmuştur