1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Koop rahat kazandı: 107-56
Koop rahat kazandı: 107-56

Koop rahat kazandı: 107-56

Koop Spor, lige uzun zamandan sonra ilk kez katılan Lefke Avrupa Üniversitesi ile karşılaştı

A+A-

 

Eren ŞİŞİK

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Basketbol Büyük Erkekler Ligi’ne geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalarla devam edildi. Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada ligin güçlü ekiplerinden Koop Spor, lige uzun zamandan sonra ilk kez katılan Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) ile karşılaştı. Ev sahibi ekip karşılaşmadan 107-56 galip ayrılarak haftayı galibiyetle kapadı.

Dejan ve Dallas takımı sırtladı
Geçtiğimiz hafta aldığı YDÜ mağlubiyetinin yaralarını sarmak için karşılaşmaya çıkan Koop Spor takımında yıldız oyuncu Dejan Roduloviç kaydettiği 31 sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu. Dejan’ın yanı sıra bir diğer yıldız oyuncu Dallas Hunter da kaydettiği 27 sayıyla galibiyette önemli bir rol üstlendi.

Karşılaşmada özellikle savunma anlamında sıkıntılar yaşayan ve Dallas, Bojan ve Dejan’ı durdurmakta zorlanan LAÜ takımında Ayberk Oral’ın 18 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. Karşılaşmada başta sonra üstün bir oyun sergileyen Koop Spor takımı puanını 8’e yükselterek haftayı tamamladı.

-------------------------------------

Yer: Atatürk Spor Salonu
Hakemler: Ülviye Beşe, Hatice Üstüner
Koop Spor: Mert Güler (5), Bojan Petroviç (11), İrfan Tunçalp (4), Doğukan Demirman (7), Burhan Kırmızı (5), Kadri Alagöz (2), Dejan Roduloviç (31), Kürşat Ziyaoğlu (6), Mehmet Köroğlu (4), Dallas Hunter (27), Mustafa Rıfkı (5)
LAÜ: İsa Kalkan, Vehit Altıncı (9), Ayberk Oral (18), Michael Seun (7), Okan Karademir, Uğur Özgür (6), Onur Doğru (5), Kemal Kaya, Serhat Angül (9), Muhammet Hadavad (2)

Bu haber toplam 1805 defa okunmuştur