1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Koop lige ısınıyor: 58-89
Koop lige ısınıyor: 58-89

Koop lige ısınıyor: 58-89

Vakıflar Bankası Basketbol Ligi’nde Koopspor deplasmanda ligin genç ekibi GAÜ’yü mağlup etti

A+A-

 

LİG: Vakıflar Bankası Erkekler Ligi

SALON: Girne Ertuğrul Apakan

HAKEMLER: Ulviye Beşe, Hatice Ersözlü

GAÜ: Çağakan Kılıç (9), Emre Çetinarslan (7), Mehmet Tekyıl, Evgeny Zimovski (7), Andi Shehv (14), Alpay Şerbetçioğlu (4), Berk Karabetça, Batuhan Türkmen, Mustafa Çetin, Berk Argın (13), Arif İleli, Tuğberk Aybars (4)

KOOP: Miroslav Cubrico (27), Pavle Borjkovac (16), Doğukan Demirman (6), Burhan Kırmızı (4), Mehmet Köroğlu (4), Andım Eryılmaz (4), Mustafa Rıfkı, Sean Carter (14), Onur Onguner, Kıyal Tahir Selviler (7), Osman Barışsever (7)

 

Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Vakıflar Bankası Basketbol Erkekler Ligi’nde son şampiyon Koopspor deplasmanda Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada genç rakibine göre daha üstün bir oyun oynayan Koopspor takımı maçı 89-58 kazandı. Aldığı galibiyetle puanını 5’e yükselterek liderle aranın fazla açılmamasını sağlayan Koopspor takımında Miroslav Cubrico kaydettiği 27 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Pavle Boljkovac 16, Sean Carter de 14 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. GAÜ takımında ise Andi Shehv 14, Berk Argın da 13 sayıyı rakip potaya gönderdi.

 

Kapanış maçı bu akşam

Basketbolda 3.haftanın kapanış maçında bu akşam Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) ile Girne Üniversitesi takımları karşı karşıya gelecek. Saat 18.00’de başlayacak olan maç Mağusa MGA Arena’da oynanacak.

Bu haber toplam 3832 defa okunmuştur
Etiketler : ,