Kömürcü'nün talipleri artıyor

Kömürcü'nün talipleri artıyor

Doğan Türk Birliği ile yollarını ayıran Türkiyeli futbolcu Ahmet Burak Kömürcü’ye talipler artıyor.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde forma giyen Türkiyeli futbolcu Ahmet Burak Kömürcü’nün takımı ile yollarını ayırmasının ardından futbolcuya birçok kulüp takip oldu. Özellikle 1.Lig ekiplerinin radarına giren golcü futbolcunun birçok takımla görüştüğü ve ligin ikinci devresinde de Kıbrıs’ta futbol oynamak istediği öğrenildi. Kıbrıs’a ailesi ile birlikte gelen Kömürcü’nün gelecek olan teklifleri değerlendirmeye aldığı ve kararını kısa sürede vermek istediği gelen bilgiler arasında.

 

1.Lig kulüplerinin ilgisi var

Ülkemizde yabancı kontenjanında oynayan Ahmet Burak Kömürcü ile K-Pet 1.Lig ekipleri Düzkaya, Göçmenköy ve Yonpaş Dumlupınar’ın yakından ilgilendiği öğrenilirken birçok takımın da oyuncuya ilgisinin olduğu ifade edildi. Bilindiği gibi K-Pet 1.Lig’de takımların kadrolarına 2 Türkiyeli futbolcu katma hakkı bulunuyor. Şu anda tatil için ülkesinde olan Ahmet Burak Kömürcü’nün dönüşte kararını vermesi bekleniyor.

 

DTB forması ile 8 gol

Ahmet Burak Kömürcü, K-Pet Süper Lig’de Doğan Türk Birliği forması ile ilk devrede çıktığı 14 karşılaşmada 8 kez fileleri sarsma başarısı göstermişti. Daha önce Türkiye BAL Ligi’nde birçok takımda forma giyen Ahmet Burak Kömürcü hatırlanacağı gibi Mustafa Yaşınses ve İbrahim Çıdamlı ile birlikte Kastamonuspor formasını da giymiş ve takımın Türkiye Spor Toto 3.Lig’e yükselmesinde önemli katkı sağlamıştı.

Bu haber toplam 2091 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.