1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Komşu kavgası ‘bıçakla’ bitti!
Komşu kavgası ‘bıçakla’ bitti!

Komşu kavgası ‘bıçakla’ bitti!

Lefkoşa Göçmenköy bölgesinde meydana gelen komşu kavgasında isminin baş harfleri O.K olan şahıs, 2 kişiyi bıçaklayarak yaraladığı iddiasıyla tutuklandı.

A+A-

Didem MENTEŞ

Lefkoşa Göçmenköy bölgesinde meydana gelen komşu kavgasında isminin baş harfleri O.K olan şahıs, 2 kişiyi bıçaklayarak yaraladığı iddiasıyla tutuklandı. 24 Mayıs akşamı alkollü vaziyette olan zanlı O.K, tartışmakta olan Ali Gençoğlan ve nişanlısı Pelin Özyiğit’i bıçakladığı iddiasıyla dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Ceza Davaları Yargıcı Meltem Dündar, huzurunda görüşülen tahkikat duruşmasında, İddia Makamı’nda Başsavcılık adına Savcı Atilla Etkin ve zanlı şahsen hazır bulundu. Savcı, meseleyle ilgili olarak polis memuru İbrahim Döşemeci’yi mahkemeye tanık olarak dinletti. Döşemeci, mahkemede yeminli şahadet vererek, olayla ilgili olguları mahkemeye aktardı.

Bıçakla yaraladı
İbrahim Döşemeci, zanlı O.K’nin “adam yaralama, kanunsuz bıçak taşıma, sarhoşluk ve rahatsızlık” suçlarıyla bağlantılı olarak tutuklandığını açıkladı. Döşemeci, zanlı O.K’nin olay akşamı aşırı alkollü olduğu bir vaziyette sokak ortasında komşularıyla tartıştığını  bunun üzerine evindeki mutfaktan ağız uzunluğu 10,5 cm toplam uzunluğu ise 26,5 cm olan bıçağı alarak, Ali Gençoğlu’nu sol elinden 10 cm , Pelin Özyiğit’i ise 5 cm boyunda sol bacağından bıçaklayarak yaraladığını anlattı. Yaralıların taburucu olduklarını ve zanlı O.K’nin gönüllü ifade vererek, suçunu kabul ettiğini belirten polis memuru, meseleyle ilgili tahkikatın tamamlandığını, zanlının TC-KKTC uyruklu olduğunu dolayısıyla uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Teminata bağlandı
Yargıç Dündar da huzurunda yapılan beyanları değerlendirerek, zanlının şahsi durumunu da göz önünde bulundurarak, teminat şartına bağladı. Yargıç, zanlının yurt dışına çıkışını men ederek,  tüm seyahat ve pasaport belgelerini polise teslim etmesine, haftada 1 gün poliste imza vermesine, KKTC vatandaşı bir kişinin 50 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması ve zanlının 3 bin TL nakdi teminat yatırması şartıyla serbest kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1896 defa okunmuştur