1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Komite’de son oylama
Komite’de son oylama

Komite’de son oylama

‘Askerlik Yasa Önerileri’ üzerindeki çalışmanın bugünkü toplantıda tamamlanıp bütününün oylanması ve Meclis Genel Kurulu’na sevk edilmesi bekleniyor.

A+A-

Meclis Komitesi 'askerlikte iyileştirmeler' içeren yasa önerileri üzerindeki çalışmalarının bugünkü toplantı ile tamamlanması hedefleniyor… Komite’nin bugünkü toplantısında, eklenen ‘geçici maddeler’in yanı sıra, tasarının bütünün oylanması ve Genel Kurul’a sevk edilmesi bekleniyor…

 

Meltem SONAY

Meclis Hukuk, Siyasi İşler ve Dış İlişkiler Komitesi,  Askerlikte yeni düzenlemeler ve iyileştirmeler içeren yasa tasarısı üzerinde çalışmalarını tamamlama aşamasına geldi.
Komite, bugünkü toplantısında bir önceki toplantısında tamamladığı TEMEL METİN üzerindeki maddelerin görüşülmelere bağlı olarak, ‘Geçici Maddeler’i de görüşüp oylayacak.
Meclis Komitesi’nin bugünkü toplantısında önerinin bütününü de oylayıp ‘Meclis Genel Kurulu’na sevk etmesi’ bekleniyor.

Erhürman “Haftaya bitmesi hedefleniyor” demişti…

Hukuk, Siyasi İşler ve Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Tufan Erhürman, komitenin 25 Eylül Perşembe günkü son toplantısının ardından YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada, temel metin üzerindeki görüşmelerin tamamlandığını, eklenecek geçici maddeler üzerinde çalışılması için haftaya ertelendiğini belirtmişti.
Erhüman, komitenin gelecek haftaki toplantısında tasarı üzerindeki çalışmanın tamamlanıp bütünün oylanmasının hedeflendiğini de aktarmıştı.

Bu haber toplam 2714 defa okunmuştur