1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ‘KOCA’ DEHŞETİ!
‘KOCA’ DEHŞETİ!

‘KOCA’ DEHŞETİ!

Gönyeli’de eşi tarafından darp edilen Nilgün Urhan, 6.8 metre yükseklikten beton zemine düşerek ciddi şekilde yaralandı…

A+A-

YENİDÜZEN (Özel)

Gönyeli’de eşi tarafından darp edilen Nilgün Urhan, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 6.8 metre yükseklikten beton zemine düşerek ciddi şekilde yaralandı.
Polisten yapılan açıklamada, önceki gece saat 23:00 sıralarında Gönyeli’de Anamurlu Kurt Ali Sokak’ta bulunan Şakir Apartmanları’ndaki bir dairede, S.U'nun (E-33), eşi Nilgün Urhan’ı ailevi sebeplerden dolayı darp ettiği, akabinde Nilgün Urhan’ın henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı 6.80 metre yükseklikten beton zemine düşerek ciddi şekilde yaralandığı belirtildi.
N.U’nun Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde kontrol altına alındığı, eşinin ise tutuklandığı ifade edildi.
Polis soruşturmanın devam ettiğini de açıkladı

‘Zanlı’ koca tutuklandı
Polis, zanlı koca S.U’yu hastanede tespit edip gözaltına aldı.
Zanlı S.U, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi Nöbetçi Yargıcı Gökhan Asafoğulları’nın huzuruna çıkarıldı ve hakkında tahkikat amaçlı 3 gün tutukluluk emri alındı.

“Balkondan yan komşuya geçmeye çalışırken düştü” iddiası
Zanlı koca polise verdiği gönüllü ifadede, eşine gelen telefon mesajı sonrası çılgına döndüğünü ve eşini ciddi şekilde darp ettiğini, o sırada mutfak balkonuna kaçan kadının, kapıyı kilitlediğini ve kendisinin de mutfaktaki sandalyeyle pencereyi kırması üzerine ise eşinin, balkondan yan komşuya geçmeye çalışırken aşağıya düştüğünü anlattı.
Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli Polis Çavuşu Ercan Atasay mahkemede iddia makamının tanığı olarak konuştu.
Çavuş Atasay, zanlı S.U’nun bir gönüllü ifade vererek olayın nasıl başladığını ve nasıl geliştiğini kendilerine söylediğini kaydeden belirtti, 5 kişiden tanık ifadesi alınmasına rağmen daha birçok kişiden ifade alınacağına, meselenin çok ciddi olduğuna dikkat çekti.

3 gün tutukluluk!
Polis Çavuşu Atasay, meselenin ciddiyetine dikkat çekerek zanlı S.U’nun 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Bu talebe zanlının itirazı olmaması üzerine, Yargıç Gökhan Asafoğulları, meselenin çok ciddi olduğunu ve polise soruşturma yapılması için bir fırsat verilmesi gerektiğini belirtti. Asafoğulları, zanlı S.U’nun bu aşamada 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Hayati tehlikesi var…
Yaklaşık 6 metre 80 santimetrelik yükseklikten beton zemine düşen kadın, ağır yaralandı.
Ambulansla hastaneye kaldırılan kadının, kafatasında, kalçacında ve kaburgalarında kırık olduğu tespit edilirken, hayati tehlikensin yüksek olduğu ve yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 2307 defa okunmuştur