1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Klasik arabada klasik film keyfi
Klasik arabada klasik film keyfi

Klasik arabada klasik film keyfi

“2. Gönendere Sinema Gecesi” Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü (KKKSOK) organizesi ile gerçekleşti

A+A-


Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü (KKKSOK) tarafından organize edilen “2. Gönendere Sinema Gecesi” geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Artam Kültür ve Sanat Merkezi, Gönendere Hürriyet Sineması’nda yer alan etkinliğe katılanlar keyifli bir organizasyon yaşadı.
9 Temmuz Çarşamba günü Mercedes Kombos Otomotiv Ltd. Showroom önünde toplanan klasik severler, konvoy halinde Gönendere’ye giderken, Mağusa’dan organizasyona katılanlarla Gönendere Hürriyet Sineması’nda buluşup araçlarını perde önüne park ettiler.
Organizasyona katkı koyan Jawa Ali (Ali Yüksel) başkanlığındaki Özgür Demirat Şovalyeleri Grubu’nda yer alan motosikletli ekipler de etkinlikte yerlerini aldılar.

Geceye katılanlar yanan mangallarda pişirilen yemekleri birlikte yerken, Bigal Beyaz'ın gitarı eşliğinde Fatoş Avcısoyu Ruso, Çiğdem Kutlu Güney, Şirin Zaimağaoğlu ve Türkay Ilıcak şiir dinletisi sundu.

Havanın iyice kararması sonrası araçları ile perde önüne sıralanan klasik severler, 1968 yapımı Dean Martin imzasını taşıyan filmi seyrettiler. Günümüzde klasik olmuş o dönemin otomobillerini büyük bir keyifle izleyen katılımcılar, keyifli geçen organizasyonunun 3’üncüsünü şimdiden beklemeye başladılar.

Bu haber toplam 1251 defa okunmuştur