1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Klasik Araba Festivali ERTELENDİ
Klasik Araba Festivali ERTELENDİ

Klasik Araba Festivali ERTELENDİ

Cyprus Classic Car Festival Organizasyon Komitesi, ara bölgede gerçekleşecek festivalin yaşanan siyasi gerginlikler nedeniyle ertelendiğini bugün duyurdu.

A+A-

Cyprus Classic Car Festival Organizasyon Komitesi, ara bölgede gerçekleşecek festivalin yaşanan siyasi gerginlikler nedeniyle ertelendiğini bugün duyurdu. Organizasyon Komitesinin yaptığı basın açıklamanın tam metni şöyle:

"Organizasyon komitesi olarak 12 Ekim Pazar günü saat 11.00 ile 17.00 arasında Lefkoşa'da Ledra Palace ara bölgede düzenleneceği açıklanan "Cyprus Classic Car Fastival" etkinliğinin ileriki bir tarihe ertelendiğini üzülerek açıklıyoruz.

Bu karar birçok katılımcı, klasik araç sahibi ve kamuoyunun düşünceleri doğrultusunda, bu dönemde yaşanmakta olan dengesiz ve gergin siyasi durum ve iklimin, başarılı bir festival organize edilmesine tehdit oluşturduğu düşüncesi ile alınmıştır.

Ortak bir ilgi alanını paylaşan tüm tarafların, bu festivalin hedefine ulaşması için, işbirliği atmosferinde, karşılıklı anlayış çerçevesinde gerçekleştirilebilmesi için gerekli iklimin oluşmasına kadar bu faaliyetin ertelenmesi uygun bulunmuştur.

Organizatörler olarak, İşbirliği Evine (House for Cooperation) , bizi destekleyenlere, Kıbrıs Sanayi ve Ticaret Odasına, Kıbrıs Türk Ticaret Odasına, Sn. Constantinos Yiorkadjis'e, Sn. Mehmet Harmancı'ya teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Ayrıca faaliyete katkı sağlayan tüm kuruluş ve işletmelere de teşekkür ederiz.

Son olarak da faaliyetimiz ile destekleme amacında olduğumuz "Hope for Children UNCRC Policy Centre" ve "SOS Çocuk Köyüne" de desteğimizin gerçekleşememiş olması nedeniyle üzüntümüzü iletir yakın gelecekte gerçekleştirme amacında olduğumuz faaliyetimizde bu desteği sürdüreceğimizi ifade etmek isteriz."

Bu haber toplam 1615 defa okunmuştur