1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KKTOK’de Kişmir aday
KKTOK’de Kişmir aday

KKTOK’de Kişmir aday

Ocak ayında yapılması planlanan KKTOK olağan genel kurulunda mevcut yönetimin Ralli Komitesi başkanı Tigin Kişmir başkanlığa aday olacağını açıkladı

A+A-

 

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nda (KKTOK), Ralli Komitesi Başkanı olarak görev yapan Tigin Kişmir, Ocak ayında yapılması planlanan olağan genel kurulda, başkanlığa aday olacağını açıkladı.
2013 sezonu başında yapılan olağan genel kurul ile Hasan Macila başkanlığındaki yönetimde, Ralli Komitesi başkanı olarak göreve başlayan Tigin Kişmir, geride kalan iki sezonun ardından Ocak ayında yapılması planlanan olağan genel kurulda KKTOK Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Kişmir: “Adayım”
Adaylığı ile ilgili olarak konuşan Kişmir: “İki yıl Hasan Macila Yönetimi’nde çok güzel ve başarılı işlere imza attık. İki yılın sonunda motorsporlarını daha ileriye götürebileceğime inandığım için, yeni oluşacak olan yönetim kurulu arkadaşlarım ile demokratik hakkım olan seçilme hakkımı kullanarak, KKTOK Başkanlığına adayım.” dedi.
Yeni yıl tatili sebebiyle yurtdışında olan Kişmir, dönünce mevcut yönetim ile toplanıp genel kurul tarihinin belirleneceğini de sözlerine ekledi. (kaynak: damalibayrak.net)

Bu haber toplam 1415 defa okunmuştur