KKTCELL’in Avrupa mücadelesi başladı

KKTCELL’in Avrupa mücadelesi başladı

Avrupa Tekerlekli Basketbol Şampiyonası grup elemeleri için Bosna Hersek’in Banjaluka kentine giden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Euroleague Grup A’daki ilk maçını bugün oynadı.

A+A-

Avrupa Tekerlekli Basketbol Şampiyonası grup elemeleri için Bosna Hersek’in Banjaluka kentine giden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Euroleague Grup A’daki ilk maçını bugün oynadı. Elemelere ev sahipliği yapan Banja Luka’nın KKI Vrbas takımı ile karşılaşan temsilcimiz maçtan 81 - 62 yenik ayrıldı. Gruptaki ikinci maçını Polonya temsilcisi KS Pactum Scoryz Kiece ile oynayan KKTCELL’in kafilesinde Murat Ekşi, Erkan Taşçı, Mahmut Yavşan, Ömer Cumhur Bulduk, Ahmet Akdeniz, Duran Tak, Osman Hamidan, Murat Göçer ve Ertan Külahlılar sporcu olarak yer alıyor.

Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Yusuf Munisoğlu, Genel Sekreter Asım Başaranel, Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Müdürü Ayhan Barış ve Turkcell’den uzmanların da yer aldığı Bosna’daki Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Lig Kupası grup elemeleri yarın da devam edecek.

Bu haber toplam 1760 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.