1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. KKTCELL’den faturasız hatlara yeni açılım
KKTCELL’den faturasız hatlara yeni açılım

KKTCELL’den faturasız hatlara yeni açılım

Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin tüm ülkelerle 50 dakika konuşma, her yöne 500 SMS ve 2 GB internet keyfi içeren “Yurt dışı arama ve internet paketi”ne başvurmak için 600 kontör karşılığında PAKET yazıp 2966’ya SMS (kısa mesaj) göndermeleri yeterli oluyor

A+A-

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell yaz dönemi açılımlarına bir yenisini daha ekleyerek, “faturasız hatlara interneti en bol yurt dışını arama paketi”ni açıkladı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerine yurt dışı seyahatlerinde 4G hızında mobil internet hizmeti sunarak başlattığı yaz dönemi açılımlarını, ‘sabit fiyat garantili interneti bol paketler’ ile sürdürmüştü.

İş ya da tatil amaçlı gittikleri yurt dışı seyahatlerinde 4G teknolojisi ile iletişim avantajına kavuşan Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, iletişimde yaz şölenini 12 ay boyunca pakette kalma sözü verenlere hem indirimli, hem de sabit fiyat garantili alternatiflerle sürdürmüştü.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu kez faturasız (kontörlü) hat sahiplerine yönelik yeni avantajlarını duyurdu.

2 GB internet, 50 dakika  görüşme, 500 SMS

Yeni açıklanan avantaj ile Kuzey Kıbrıs Turkcell’li faturasız hat sahipleri, yurt dışındaki sevdikleri ile çok daha hesaplı görüşebiliyor, internetten çok daha özgürce faydalanıyor.

Tüm ülkelerle 50 dakika konuşma, her yöne 500 SMS (kısa mesaj) ve 2 GB internet keyfi içeren “Yurt dışı arama ve internet paketi”ne başvurmak için 600 kontör karşılığında PAKET yazıp 2966’ya SMS göndermenin yeterli olacağı belirtildi. Faturasız hat kullanan Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin yeterli kontörleri olması durumunda bu paketten diledikleri kadar faydalanabilecekleri, herhangi bir sınır olmadığı da verilen bilgiler arasında.
“İnternetin her yerde”

Tüm kontörlü (faturasız) hatların yararlanabileceğini duyuran Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Yurt dışı arama ve internet paketi”nde sunulan avantajlar 1 hafta boyunca geçerli olup, Kuzey Kıbrıs Turkcell faturasız hat sahipleri pakete diledikleri kadar başvuru yapabiliyor.

“50 dakika ile Türkiye dahil bütün uluslararası hatlar aranabiliyor” denen Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında, 500 SMS’in yurt içi ve yurt dışı tüm yönlere geçerli olduğu ifade edildi.

Faturasız hatlara yönelik paketler ile çok daha rahat internet erişiminin hedeflendiği belirtilen açıklamada, “2 GB internet ile kablosuz internet ağı aramaya gerek yok, internetin her yerde” görüşüne yer verildi.

“Hem hızlı ve kaliteli, hem de avantajlı”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, farklı iletişim ihtiyacı olan müşterilerinin de olduğunu ve bu talepleri dikkate alarak özel avantajlar sunmak için çalıştıklarını belirterek, “Bu yeni paketimiz ile bu kez faturasız (kontörlü) hat sahiplerinin de iletişim ihtiyaçlarını karşıladık, amacımız her zaman olduğu gibi müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır. Özellikle adamıza gelen turist ve yabancı uyruklu müşterilerimizin de iletişim ihtiyaçlarını karşılayabileceğini düşünerek çalıştık ve paketimizi geliştirdik” dedi.

Ozan Çağlar Aslan, mobil internet kullanımının giderek yaygınlaştığı günümüzde, hem en hızlı ve kaliteli hizmeti, hem de hesaplı iletişimi önemsediklerini söyledi.

“Önce tüm müşterilerimize yurt dışında 4G hızı ile internet müjdesini verdik, ardından interneti bol paketlerimizi faturalı müşterilerimize sabit fiyat garantisi ile sunduk” diyen Aslan, faturasız hat sahiplerine çok özel bir açılımla seslendiklerini, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in bundan sonra da lider sorumluluğu ile öncü olmaya devam edeceğini belirtti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, “Kuzey Kıbrıs Turkcell’le yaz, çok daha güzel, Kuzey Kıbrıs’a geldiklerinde yurt dışı tatilleri çok daha keyifli” dedi.

Bu haber toplam 14345 defa okunmuştur