1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KKTCELL 3 ödülle dönüyor
KKTCELL 3 ödülle dönüyor

KKTCELL 3 ödülle dönüyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Grubu’nu üçüncü sırada bitirerek Challenge Kupası finaline yükseldi.

A+A-

Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu’nun (IWBF-EUROPE) düzenlediği Euroleague 2 grup eleme maçları için Fransa’ya giden temsilcimiz Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı,  Grubu’nu üçüncü sırada bitirerek Challenge Kupası finaline yükseldi.

Bordeux kentindeki turnuvaya grubunda 5 takım arasından 3. gelerek 1 ay sonra Hollanda’da yapılacak Euro Chalenge Cup finallerinde oynayacak temsilcimiz Fransa’daki elemelerden 3 ödülle dönüyor. Oyuncularımızdan Selvihan Gür’e “En İyi İlk Beş”, Murat Ekşi’ye “En Skorer Oyuncu” ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Basketbol Takımı’na Grup Üçüncülüğü ödülü verildi.

Ülkemizi gururla temsil eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye basketbol Takımı 22 Nisan’da Hollanda’da gerçekleştirilecek Challenge Cup’a da yüksek moralle başarı çıtasını yükseltme hedefiyle katılacak. En iyi ilk 5’e (Allstar) seçilen Selvihan, “Takımım için canla başla mücadele ettim, elimden gelenin en iyisini ortaya koydum. Allstar’a seçilmek çok gurur verici” dedi.

En skorer oyuncu seçilen Murat Ekşi “Tüm sayıları ülkem için attım. Her attığım sayı bizi biraz daha başarıya taşıdı. Tüm diğer arkadaşlarımın da emekleri ve bu sayıları yapabilmem adına verdiği takım oyunu mücadelesine sonsuz teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1052 defa okunmuştur