1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KKORD arazide araç kullanımını anlattı
KKORD arazide araç kullanımını anlattı

KKORD arazide araç kullanımını anlattı

Kuzey Kıbrıs Off- Road Derneği (KKORD), Sivil Savuma Teşkilat Başkanlığı’nın talebiyle dün arazi araçları hakkında çalışanlara bilgi verdi.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Off- Road Derneği (KKORD), Sivil Savuma Teşkilat Başkanlığı’nın talebiyle dün arazi araçları hakkında çalışanlara bilgi verdi. Teorik bölümü Sivil Savunma Teşkilatı’nda uygulamalı bölümü ise arazide yapılan derslerde araçların arazide nasıl kullanılacağı, nelere dikkat edilmesi gerektiği üzerinde katılımcılara sunumlar yapıldı. Teorik bilgiler ve slayt gösterisi Off- Road Derneği Başkanı Hakan Kofalı, fahri başkan Mehmet Kurtbaş, Asbaşkan Gökhan Onurlu, Niyazi Bedel, Ulus Eren tarafından verilirken, arazideki uygulamalı dersler Ahmet Baştaş tarafından verildi. Mekanik konularda Halil Erdoğuş, görev aldı. Ulaş Ozar derslere teknik destek sundu. Off-Road Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Baştaş, çok faydalı ve yararlı bir gün geçirdiklerini belirterek, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı ile ilişkilerinin devam edeceğini belirtti.

Baştaş, bundan sonraki süreçte araçlarla ilgili araziye girmeden önce ön hazırlık ve araziden çıktıktan sonra neler yapılacağı konularında Sivil Savunma ekiplerine kurs verileceğini söyledi.

Bu haber toplam 1026 defa okunmuştur