1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kız arkadaşının boğazını sıkıp, darp etti!
Kız arkadaşının boğazını sıkıp, darp etti!

Kız arkadaşının boğazını sıkıp, darp etti!

Cihangir’de ikamet eden ve birlikte yaşadığı kız arkadaşına defalarca şiddet uyguladığı ileri sürülen zanlı R.K tutuklanarak, mahkemeye çıkarıldı.

A+A-

Cihangir’de ikamet eden ve birlikte yaşadığı kız arkadaşına defalarca şiddet uyguladığı ileri sürülen zanlı R.K tutuklanarak, mahkemeye çıkarıldı.

Meseleyle ilgili olarak mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Kamuran Kale,  zanlı R.K’nin 19 Mart 2019 tarihinde Lefkoşa’da meydana gelen kasti hasar, darp ve şiddet tehdidi suçlarıyla tutuklandığını belirtti.

Kale, 19 Mart saat 17:30 raddelerinde Saflas lastik lojmanlarında Cihangir-Lefkoşa adresinde ayni yerde sakin zanlının kız arkadaşı E.I ile aralarında çıkan sözlü tartışmaya müteakip elinde tutmakta olduğu Nokia marka cep telefonunu kasten ve kanunsuzca duvara firlatıp, hasara hasara uğrattıktan sonra masa üzerinde bulunan makası eline alarak adı edilene hitaben "beni aldattığını hissedersem öldürürüm seni" demesine müteakip elleri ve ayakları ile vücudunun muhtelif yerlerine vurup boğazını sıkarak darp ettiğini mahkemeye aktardı.

 Kale, ayni gün zanlının aleyhinde Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nden temin edilen derdest emri gereğince tutuklandığını söyledi.

Benzer sabıkaları var…

Kale, zanlı R.K’nin adına 30 Ocak 2018 tarihinde “vahim zarar”, 7 Şubat 2018 tarihinde “darp”, 28 Kasım 2018 tarihinde “cinsel taciz, darp” suçundan dosya tanzim edildiğini ve zanlının bir ayı geçmeyen süre ile cezaevine gönderildiğini hatırlattı.

Kale, 17 Ocak’ta zanlının mahkum edilip, tekrardan benzer bir suç işlemeyeceğine değin 3 yıl süre ile 40 bin TL’lik kefalet senedi imzaladığını belirtti.

Zanlı: Ben darp edildim

Kale, TC vatandaşı olan zanlının işlemiş olduğu suçları tekerrür ettiğini söyleyerek,  mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti. Mahkemede söz alan zanlı, kendisinin darp edildiğini ileri sürdü.

Huzurda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, zanlının iki ayı aşmayan süreyle cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.

 

 

Bu haber toplam 1923 defa okunmuştur
Etiketler : , ,