Kittos: “Kuzeyde oynamak istiyorum”

Kittos: “Kuzeyde oynamak istiyorum”

Bonservisi K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke’de bulunan Kıbrıslı Rum futbolcu Stelios Kittos, transferi konusunda menekşe beyazlılardan anlayış beklediğini belirtti.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Bonservisi K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke’de bulunan Kıbrıslı Rum futbolcu Stelios Kittos, transferi konusunda menekşe beyazlılardan anlayış beklediğini belirtti. Transfer döneminde Birinci Lig’den Gönyeli’nin ilgilendiği Kittos’un transferi Lefke’nin talep ettiği bonservis bedeli nedeni ile gerçekleşmediğini söyleyen deneyimli savunmacı, “Amacım adanın kuzeyinde futbol oynayarak Türkler ve Rumların herhangi bir problem yaşamadığını göstermek. Kuzeyde oynamaya devam etmek istiyorum. Kulüp bulabilmem için Lefke’den anlayış bekliyorum” dedi.

2014 – 2015 sezonunun devre arasında Birinci Lig’de mücadele eden Değirmenlik’e transfer olan Stelios Kittos, bir sonraki sezonda Bostancı Bağcıl ile Süper Lig’de forma giymişti. Ardından geçtiğimiz sezon Lefke’ye transfer olan Kittos, Lefke’nin kendisini B.Bağcıl’dan 10 bin TL ödeyerek transfer ettiğini, şimdi kendisi için istenilen 25 bin TL’lik bonservis bedelinden dolayı transfer olmasının zorlaştığını dile getirdi.

 

Gökeren: “Tölerans gösterebiliriz”

Konu ile ilgili olarak YENİDÜZEN’e açıklamada bulunan Lefke Türk Spor Kulübü Başkanı Dr. Salih Gökeren, oyuncu için belirledikleri rakamın 25 bin TL olduğunu belirtti. Kendileri ile görüşülmeden oyuncu ile anlaştıklarını duyduklarını belirten Gökeren, “Transfer ile ilgili yöneticilerimiz Gönyeli ile görüşmüştü. Çok sıcak bir görüşme olursa rakamda tölerans gösterebiliriz. Sonuçta kadromuzda olmayacak bir oyuncu ve futbol oynamak istiyor. Makul çerçevede düşünerek karar üretebiliriz” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 2176 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.